Most az otthon lehetősége! Most az ingatlancsere menete jogos plusz itt!

 

 

signpost-2030781_1280[1]

Ingatlanok útmutató

 

 

Most az otthon lehetősége lehet jobb! Most az ingatlancsere menete jogos plusz itt!

 

 

A panellakásból vidéki kertes házba való költözés számos érzelmi és anyagi szempontból is előnyös lehet. Az alábbiakban áttekintünk itt fontos gondolatokat a költözz 2024 szemlélet jegyében:

1. Nyugodt, természetközeli környezet: A vidéki kertes házak gyakran csendes, zöldövezeti területeken találhatók, ahol a zaj és a szennyezés szintje alacsonyabb. Ez lehetőséget nyújt a nyugodt, kiegyensúlyozott életre, távol a városi nyüzsgéstől.

A természettel való közvetlen kapcsolat pozitív hatással lehet az érzelmi állapotra, csökkentve a stresszt és fokozva a jólétet. Apróhirdetők adhatnak jó tippet!

 

 

weigh-2856321_1280[1]

Plusz most ingatlan!

 

 

 

2. Nagyobb terület és szabadság: A kertes házak rendszerint nagyobb telekkel rendelkeznek, ami több szabadságot és térérzetet biztosít.

Ez kiváló lehetőséget nyújt saját kert gondozására, kertészeti tevékenységekre, vagy akár háziállatok tartására.

A terasz vagy kert ideális hely lehet szabadtéri tevékenységekhez, családi piknikekhez, vagy akár egy kerti grillezéshez. Társasági élet szűk, vagy szélesebb körben előnyösebb lesz….

 

 

 

3. Hosszú távú befektetés: A kertes házak értéke gyakran stabilabbnak bizonyulhat hosszú távon, különösen, ha a határhoz közelebb, vagy tó mellett vidéki területen fekszenek.

Ezen kívül a saját kert és ingatlan lehetőséget teremt az otthoni fejlesztésekre, ami tovább növelheti az ingatlan értékét. Így a kertes ház vásárlása befektetés is lehet a jövőre nézve. Home office teret nyerhet!

Kertes ház jó közlekedéssel szépítése alapelve: Minden hozzáadott forint kisebb hasznot is hoz!

 

 

 

OTS_20231128_002[1]

Ingatlanok ma…

 

 

4. Közösségi élet és szomszédság: A vidéki területeken gyakran erősödik a helyi közösség érzése. A kisebb településeken könnyebben kialakulhatnak szorosabb kapcsolatok a szomszédokkal.

Ez elősegítheti a segítőkész és barátságos környezet kialakulását, ami különösen fontos lehet, ha családdal költözünk, vagy ha szeretnénk aktívabban részt venni a helyi közösségi életben.

A kaláka, a baráti összefogás sok munkát tehet olcsóbbá, időben gyorsabbá vidéken.

 

 

 

5. Anyagi előnyök: Bár a vidéki ingatlanok ára kezdetben magasnak tűnhet, hosszú távon számos anyagi előnnyel járhatnak.

Például a kertes házakban rendszerint nagyobb területek és tágasabb terek találhatók, így a havi rezsi költségek is korszerű megoldásokkal csökkenhetnek. Ez viszont már hozhat megtakarításokat!

Emellett a vidéki életmód lehetőséget ad a háztáji termelésre, ami csökkentheti a háztartási kiadásokat.

 

 

time-92897_1280[1]

Költözz 2024! Az idő számít!

 

 

A tipp itt adott: a panellakásból vidéki kertes házba költözés számos érzelmi és anyagi előnnyel járhat.

A nyugalom, a természet közelsége, a nagyobb tér, a közösségi élet és a hosszú távú befektetés mind fontos szempontok lehetnek az ilyen váltás mellett döntéskor.  Tedd – cseréld – költözz!

 

 

Tipp a csere

Top tipp az ingatlanváltás!

 

 

Oldalunk támogatja az önkormányzatok, ingatlanos cégek minőségi törekvéseit, kidolgozott B+ szakmai, üzletági program, s szakemberek az üzleti tervekhez, kooperációhoz!

Bővítse tevékenységét, szakemberek itt adottak hozzá!   Több tízéves praxis gyakorlat és újítások.

Szakmai együttműködés lehetősége itt önkormányzatok, vállalkozások, ingatlanközvetítők, társasházak részére.

T: 06-206-237-860 (H-P10h-18h) Plusz most a partner lehetőség cégeknek is, megbeszélés és interim megoldások!

 

Minőség erősítése velünk, több módon – egyeztessen velünk és adjon többet települése lakosainak, cége ügyfeleinek, az embereknek!

 

 

Online, vagy telefon bejelentkezés: T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között)