Hívja és jöjjön most! Jogos plusz ma! Privát ügy az otthoni probléma, az ingatlan gond?!

punch-316605_960_720[1]

Drága a hiba ingatlanoknál!

Otthon ma jó, ha rendezett! Ingatlanok doktor – Otthoni problémák, otthoni pénzügyek és viták, ingatlan esetek!

Egyszerűsítve minden otthoni ügy, minden otthoni probléma, minden otthoni adósság rendezést kíván meg ma!

Rossz adásvétel ma az otthoni hibák egyik legkárosabb formája. Most és ott kell a szakember, a specialista team támogatása!

Különösen nehéz probléma otthon az eladás megindítása, az otthon felújítása. Sok a hiba  lehetősége! Sok a pénz, a kiesés!

Ingatlanok esetében a tavaszi ügyek, tavaszi vásárlások, tavaszi viták és  tavaszi problémák egész évre hatnak ki.

Családi ingatlan doktor félfogadás irodánkban az eladók, vevők, ingatlanügy, ingatlanüzlet helye és megoldása lehet!

Ingatlan ma a családi ingatlan business, máskor a családi ügyek, privát ingatlan problémák helyszíne, tárgya.

Fizetési meghagyás, végrehajtás

Adósság doktor!

Ingatlanok doktor – Adósság doktor megbízás részben a biztonság az eladóknak, a tulajdonosoknak, vagy a vevőknek, építőnek!

Több szakterület (pl. Közigazgatás, pénzügyi management , jogász, íráselemző-írásszakértő, ingatlanközvetítő területek stb.)válaszai mellett, aktív mentoring az eredményes megbeszélés felkészítése nagyon fontos!  Stop hiba! Stop per!

Olcsó és jó megoldás ingatlanok hibáinál, problémáinál, hogy nem a jogi válaszok, hanem több szakterület válaszai az elsők.

sign-1732791_960_720[1]

Stop ingatlanügyek…

Kis ház most, közös ház most, lakás, vagy felújítás pénzei gyorsan lesz problémás!  Most kell jönnie! Privát ügyek otthon?

Otthoni probléma, ingatlan probléma ma sokaknak az adósság!  Ehhez társulhat az egyre gyakrabb végrehajtás fenyegetettsége!

Specialista iroda Önnek ebben is több szakterület válaszai után, a megoldásért ! Adósságok doktor – itt a végrehajtás  jogi szakértő!

Mindig szükséges átgondolni, megkeresni – ha van ilyen – a kiút megoldást!  Ehhez az első megbeszélés a kezdő lépés, a start lépése!(Csak 30.000Ft/45 perc az első adósság konzultáció, monitoring találkozó!)

mortgage-7287442_960_720[1]

Hívja végrehajtás előtt….

Telefonon hívja hiba miatt, ingatlan esetek miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)

Személyes érdekeltség miatt bejelentkezés!   Közös ingatlan, vagy régi ház, romos telek, volt műhely stb. Olcsó és gyorsabb megoldások!

Standard időpontok otthon, ingatlan gondok miatt – csak 20.000Ft/45 perc/alkalom. Extra start időpontok nagyon gyorsan csak 30.000Ft/45 perc/alkalom. Csak 30.000Ft/45 perc az első adósság konzultáció, monitoring találkozó!

Most kell, most ez fontos az ingatlanok miatt terveket fontolgatóknak! Most kell a szakember a feladatokhoz!

Ingatlanok esetében a tavaszi ügyek, tavaszi vásárlások, tavaszi viták és  tavaszi problémák egész évre hatnak ki!