Ingatlanok ma, hiba most – Jó hír, hogy van per nélkül is megoldás-Ingatlanok doktor 2023!

stop-1374937_960_720[1]

Pénz stop most….

Hogyan lehet jelentkezni? Mi a menete? Ingatlanok ma – Ingatlan doktor megbízások! Házak, telek stb.

Ingatlan ma a vagyon fő része a legtöbb magyar embernél.  Ha probléma van, akkor mi a  megoldás, mi a mente?!

Meg kell említeni, hogy az ingatlanügy, épület hiba esetében az eredmény, vagy siker más, mint a  foci közben…..

Hiba és épület miatti vita? Hiba az adásvétel körül? Hiba a rokonok között a  szándékok kifejezésében? Mind más eset!

Kis ház, lakás, telek ma könnyen válik egy rossz munka, vagy rossz szándék miatt durva pénz és elszámolás tárgyává!

Problémás munka, problémás ingatlan, rossz mester könnyen hoz létre helyzetet, ahol a kár naponta nő, emelkedik összege!

Ingatlanok ma sok kérdés mellett, ahol a megoldás összetett! Mi a menete? – Bejelentkezés ingatlanok doktor- végrehajtás doktor!

newtons-cradle-1177291_960_720[1]

Mennyi lesz? Fizess most kevesebbet a végén!

Most mennyi egy ingatlan probléma  befejezéséig eltelő idő? Mennyi a pénz, ami velejáró? Mindig más, egyedi az út menete!

Ismerjük a lakástulajdonosok, kis  ház tulajdonosainak gondjait, ezért létezik nálunk  részben halasztott díjfizetés a  megbízásnál!

A  kár, a hiba következménye jellemzően több millió forint, vagy sokkal nagyobb összeg! Az első monitor tanácsadás fontos Önnek is!

wallet-1010601_960_720[1]

Mennyi a vége? Fizess most kevesebbet….

Ingatlanok ma szakmai válaszok mellett talál megoldást! Ha probléma  van, a bejelentkezés az első fontos teendő mindenkinél!

Hogyan lehet jelentkezni? Mi lesz a  menete? Mennyibe kerül?  Kiemelten gyakori kérdések és hozzátartozó válaszok.

Rendezetlen épület és elszámolás? Problémás ingatlan? Családi ingatlanügy eltérő szándékok ütközése miatt? Jöjjön!

Az épület hiba sok probléma keresztmetszete, a kooperáció megőrzése talán a legfontosabb! A pereskedés nagyon drága, végső út lehet!

Több szakterület, több szintű szakértői megbízás lehetősége! Ingatlan problémák lezárása, megoldások takarékosan, gyakran ügyvéd nélkül eredményesen!  Minden ingatlan probléma egyik meghatározója Ön!

Integrált és intermediált szakmai részvétel, évtizedes közigazgatási, jogi, műszaki, igazságügyi mediátor háttér stb. a feladatokhoz!

Az ingatlan monitor megbízás más és részben több, mint a hagyományos irodák félfogadása! Számoljon most és jöjjön!

divorce-7215854_960_720[1]

Hívd ingatlan miatt!

Specialista iroda Önnek ebben is több szakterület válaszai után, a megoldásért ! Adósságok doktor – itt a végrehajtás  jogi szakértő!

Mindig szükséges átgondolni, megkeresni – ha van ilyen – a kiút megoldást!  Ehhez az első megbeszélés a kezdő lépés, a start lépése!

Mi a menete az első konzultációig?  Napi gyakorlat szerint egy  rövid bejelentkezés után, az első időpont könnyen lefoglalható!

Standard időpontok csak 20.000Ft/45 perc/alkalom. Extra start időpontok nagyon gyorsan csak 30.000Ft/45 perc/alkalom.

Jellemző az ingatlanok doktor feladataiban a  közigazgatás, FMH/Végrehajtás jogi szakértő, az ingatlan tanácsadás, a jogász, a  költségszakértő, az írásszakértő, a pénzügyi manager válaszai, s hozzá a speciális szolgáltatás a megbízások szerint!

Telefonon hívja hiba miatt, ingatlan esetek miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)

house-1407562_960_720[1]

Iroda az eladóknak…

Kis ház, lakás, telek, kis  épület eladása előtti helyzet, vagy a hiba miatt, szándékok miatti probléma családi ügy lehet!

Ingatlanok problémáiban a válasz több szakterület munkája lesz!  Legyen az első, ha hiba van, ha problémás lett épület, telek!