Jöjjön most, itt családi ingatlan üzlet, otthoni ügyek irodája! Kis pénz, vagy nagy pénz?!

goal-2789803_960_720[1]

Hívja fel ingatlanok miatt!

Ingatlan miatt, vita miatt, vagy több pénz miatt bejelentkezés! – Őszi ajánlat Önnek! Specialista iroda!

Hol?  Hogyan? Add tovább!

Specialista  iroda folyamatos félfogadással irodánk az ingatlan probléma, vita, vagy éppen a több pénz céllal tervezett családi ingatlan üzletek területén.  Több szakterület, team munka és egyszerű, hatékony megoldások!  Per nélkül, vagy per  közben…

Első tanácsadás használt ingatlan körüli vita, vagy pénz az ingatlanból szándék miatt?!  Őszi tanácsadás családi ügy miatt!

Az első lépés mindig a bejelentkezés telefonon, majd a  tartalmas ingatlan monitor megbeszélés után elindulhat a megbízás!

Milyen esetek?

Nálunk Ön az első!  Fontos az Ön szándéka!  Specialista  iroda problémákhoz és ingatlanokhoz, vagy ingatlanból hitel nélkül több pénz tervekhez!

Kis pénz ingatlan miatt?  Nagy pénz a használt ingatlanból?  Várjuk bejelentkezését ősszel!   Ön dönt – első a tanácsadás!

Ingatlan miatt ősszel a sok vita elindul – eseteiben fogadjuk bejelentkezését!  Ingatlanból több pénz – Kérjen ősszel időpontot telefonon!

executive-3461929_960_720[1]

Ajánlat most! Több pénz ingatlanból!

Kis pénz?  Nagy  pénz? 

Az őszi ügyek tétje, kérdései jelentős összegek a végén!  Hol negatív, hol pozitív előjellel…..ingatlanokhoz a partner irodánk!

Üzleti és szakmai munkánkban első, hogy családi ingatlan miatt ne pereskedjen senki sem, vagy ha per van az egyezséggel röviden záruljon le!    Több szakterület, specialista team, hosszú praxis biztosítja, hogy csökkenthesse az ilyen kiadásait!

Otthon ma egyik legjellemzőbb őszi kihívása  és kérdései:    Ma több pénz ingatlanból kiköltözés nélkül, hitel nélkül?!

Irodánknál egy lehetőség a Fizess most!& Fizess  később! Kedvezményes díjakció!  Első monitoring megbeszélés után egy lehetőség – minden jog fenntartva!

Ezzel a fizetési lehetőséggel hozzuk helyzetbe azokat a családokat, tulajdonosokat, akiket a rezsi megterhel, s ha ezt megajánljuk számukra!

A telek problémák, közös privát házak, közös privát épületek rendezése eseteiben, vagy VIP plusz most megbízásoknál is!

Ön és a lakás!

Ön és a lakás! Az első tanácsadás fontos!

Első a tanácsadás az őszi ingatlan probléma, vagy őszi ingatlan családi üzlet eseteinél!  Ajánlat Önnek ingatlanokhoz!

Családi nézeteltérések, vita!? Otthoni problémák?

Kevés dolog érinti súlyosabban a pénztárcát ma, mint az ingatlan miatt vita, tartozás, nézeteltérések, érdekütközések stb!

Közös ingatlanban súlyos vita?  Kis társasház nagy családi házból?  Válás miatt közös ingatlan nézeteltérése?  Jelentkezzen be!

Előre lefoglalt időpontok, középpontban az ügyfél, az ingatlan és a szándékok a gondok között. Specialista team a partner Önnek!

Családi ingatlan üzlet kis  pénz érdekében? Halasztott díjfizetés részben?

Lehetséges!  Kiköltözés nélkül, hitel nélkül több pénz biztonságosan meglévő ingatlanból Budapesten! Legyen az elsők között!

Már az  első őszi tanácsadás fontos! Nem minden ingatlannál ez a megoldás! Több szakterület, specialista team partner Önnek a megbízásokban! (Pl. Földmérés – Jog – Közigazgatás – Íráselemzés – Ingatlanközvetítő – Pénzügyi manager  stb.)

Irodánkban ma egy fontos akció a bejelentkezőknek: Most  kedvező első díj mellett! (Ősszel 20.000Ft/45 perc, helyben 1x +10.000Ft mellett 30 perccel tovább hosszabbítható!)

contact-us-2993000_960_7205B15D

Új időpont ingatlan!

Őszi bejelentkezés hogyan? Privát ingatlanok miatt bejelentkezik?

Az első konzultációk igénye miatt, előre időpontfoglalás telefonon : 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h/Szo 10h-14h)

Családi ház problémák, közös ingatlan ügyei, vagy éppen társasház monitor igényei egy irodában! Hétvégén iroda ügyelet!

Európából jön? Vidékről érkezik? Iroda ma az ingatlan probléma, a lakás esetek, telek és kert vita részére, plusz most további lehetőségek!  Hétvégi ingatlan ügyelet – hétközben előre lefoglalt időpontokban!   Ez az ajánlat Önnek ma!

Ismeri Ön , hogy  mennyibe kerül, ha halogatja az ingatlan miatti családi ügyet?  Ne várjon, míg nagyon drága  lesz a  vége…!

Fontos a privát az ingatlanok problémái közben!  Mind a privát ingatlanok ügyei, mind a privát vásárlás támogatása adott!

Home doktor megbízások – specialista team munka, ahol pl. az adósságok miatti problémákban végrehajtási jogi szakértő segít.

Támogató szolgáltatások az eladóknak, vevőknek! Ingatlan most a problémák eseteiben felkészülést  igényel.  Ne add fel!   Irodánk az Ön partnere!