Iroda ma céljaihoz – ma start itt a több pénz házból, több pénz ingatlanból célhoz is!

 

Családi ingatlan üzlet

Pénz ingatlanból…

Tartozás miatt, ház miatt, lakás miatt! Iroda ma – a több pénz házból! Családi ingatlan üzlet!

 

Ön és ház! Ön és a pénz!  Ön és a lakás! Iroda ma a tulajdonosoknak, hogy családi  üzlet, családi ügy megoldást találjon időben!  Több szakterület, team munka és első megbeszélés prémium figyelemmel!  Maximum& Minimum értékelések tulajdonosoknak.

Ingatlan miatt, családi ingatlan business miatt Ön lehet a megbízónk, legyen az közös eladás, vagy vita és nagy családi perpatvar!

Hol tartozás miatt, hol közös út vége miatt gyakori igény a ” Most + forint Önnek!” típusú tanácsadás, majd megbízás!

 

Ingatlan miatt Ön lehetőleg ne kerüljön bíróságra!  Kis ház ügyek, régi lakás vita, vagy éppen tartozás gondok? Peres és nem peres élethelyzetek megoldásai, vagy éppen családi business támogató megbízások irodánkban egy helyen, folyamatos mentoring mellett!

Közös lakás eladása, közös ingatlan eladása, családi üzlet ingatlan eladásai támogatása pl. Több forint házból, több forint telekből programjaink keretei között!

Professzionális kiegészítő kapacitások és szolgáltatások, nálunk stabil és konszenzus alapokra épülően!  Hívja ingatlan miatt!

 

A pont lehet irodánk, ahol több évtizedes piaci tapasztalat, a lehet jobb megoldás ingatlanügy, kivitelező vita stb. rendelkezésére áll.(Több szakterület, folyamatos mentoring a megbízások mellett.)  Hol és hogyan? Itt jelentkezzen! Lehetőleg per nélkül a megoldás!

Eladók egyre többször mondják el, a jó ár targeting (célzás) nélkül fotó, videó sem hoz vevőket. Ez nálunk speciális feladat.

Más területen, a régi ház felújítása, vagy kerítés felújítása vita, gondok egyik részfeladata az ár targeting speciális szakemberrel.

 

Ön és a lakás!

 

Ön és a lakás! Az első tanácsadás fontos!

Iroda ma: Lakóknak, tulajdonosoknak, családi üzlet, vagy családi ügy miatt?!  Első lépés a  bejelentkezés!

 

Iroda ma családi pénztárca tervek mellé,  ingatlanoknak, iroda ma pénz és ház, pénz és lakás kihívásaihoz, hitel nélkül megoldásokkal!

Az első ingatlan tanácsadás alkalmain fontos a lakás, fontos a ház, font az árak  kérdései, de legfontosabb a megvitatás módja!

Legyen gyors és jöjjön!  Lakás probléma, családi ház probléma alapvetése a gyakorlatban:  Az idő múlása egyre több pénz!

 

Ahogy az emberi életben más területen, úgy a használt ingatlanok eseteiben is az első tanácsadás fontos, hasznos!

Időkeret biztosítás általános, alkalmazott egysége nálunk 45perc az első megbeszélésre, első konzultációkhoz, ahol az első időpont díjmértéke 45 perc/20.000Ft/fő a szándékok egyeztetése témaköre, többlet feladat FMH/Végrehajtás ott 30.000Ft/60 perc!

majd helyszínen a második időegység 50% kedvezmény mellett +10.000Ft helyszínen fizetve hosszabbítható meg!      Jelentkezzen be most! Ön dönt!

 

registration-4519979_960_720[1]

 

Első bejelentkezés ősszel…

Iroda ma az ingatlan probléma, a lakás esetek, telek és kert vita részére, plusz most további lehetőségek!

Telefon és hívás: 06-206-237-860  (H-P 10h-18h)   Első ingatlan tanácsadás!  Ingatlan ma, otthon holnap!

Ahogy az emberi életben, úgy a használt ingatlanok eseteiben is az első tanácsadás fontos, hasznos!  Számolja ki velünk!

 

Magyarországon kivételesen MPRS (Multi Parallel Real Summa) információk, melyek két szakma az  ingatlanforgalmi értékbecslés és építési költségszakértés kivonatos, szemléző és becslő parallel szolgáltatása, igény szerint írásos, rövid összegző szakmai véleményben!

Tiszta haszon a családnak, mielőtt megfogalmaz egy ingatlan eladására tervet!   Használt ház, használt lakás eseteiben praktikus!

Hosszú, évtizedes praxis kollégáink részéről, kiemelt ügyfélkapcsolat a megbízás alatt a problémák idején! Jöjjön, ha kell 2023!