Családi ingatlanügy, családi ingatlan üzlet irodája – A pontos megoldás!

question-mark-1019820_960_720[1]

Vegye észre!

Családi ingatlanügy, családi ingatlan üzlet irodája – A megoldás lehet olcsó, lehet drága ma! Legyen gyors!

Magyarországon is számít egy ingatlanügy elején, vagy egy családi ingatlan üzlet előkészítésénél, hogy mennyi lesz a végén?!

Legyen gyors a múló idő önmaga nagyon drága az ingatlanok eseteinél! Legyen aktív, jöjjön időben, mert a ingatlan probléma többszereplős!

Otthon ügyeiben, ingatlan miatt az olcsó lehetőség figyelmet és felkészülést igényel.  Önmagában a pereskedés drága dolog.

Olcsó lehet a családi ingatlan konfliktusainak lezárása, ha az kellő felkészülés mellett, szakmai válaszok után valósul meg.

Drága lesz a családi perpatvar, ha az indulatok hajtják és csak a jogi pereskedés a  választott út – ott a szakmai válaszok ugyanúgy megjelennek a perben.

Tiszta haszon a lakástulajdonosoknak, olcsó a háztulajdonosoknak, ha az ütközés és gondok lezárása specialista irodánkkal  történik meg.   Olcsó és hasznos, ha még pereskedés előtt, vagy pereskedés első hónapjaiban foglal időpontot irodánkban!

punch-316605_960_720[1]

Drága a hiba ingatlanoknál!

Időkeret biztosítás egysége nálunk 45perc a megbeszélésre, konzultációkhoz, ahol az első időpont díjmértéke standard foglalásnál 45 perc/20.000Ft/fő a szándékok egyeztetése témaköre, majd helyszínen a második időegység 50% kedvezmény mellett +10.000Ft helyszínen fizetve hosszabbítható meg!

Bejelentkezés és telefonos időpontrögzítés után, az ingatlan problémáival fogadjuk!   Peres és nem peres élethelyzetekben!

Lakás probléma, napi ügy ingatlan miatt? Olcsó lehet, ha háztulajdonos gyors és aktív!  Már az első megtett lépés is nagyon számít!

grass-3371402_960_720[1]

Iroda a háztulajdonosoknak…

Most a háztulajdonos, lakástulajdonos legyen óvatos! Családi ingatlan hibák, problémák könnyen drága ügyek lehetnek!

Irodánk régi praxis a családi ügyek, viták, pereskedések területein. Üzleti elv: A megoldás legyen jó! Lehet olcsó!

Ha probléma van, hiba van, akkor start ma családi ügyek, ingatlanok miatt!  Jelentkezzen be saját probléma miatt!

Praxis és specialista iroda ma a lakóknak, vevőknek, ingatlantulajdonosoknak és adósoknak egyaránt rendelkezésre  áll.

Iroda tartozás, iroda családi ügyek számára!  Több szakterület és takarékos megoldások a bíróság helyett, vagy bírósági idő közben!

Fontos tudni, a rosszul kezelt, vagy nem kezelt tartozás, rossz konfrontáció magas összegekre duzzad fel, sok a járulékos kiadás!

Tulajdonosok, adósok, megoldást keresők  irodája, külön hétvégén ügyelet! T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között) Budapest belvárosában.

Ingatlanügy a napi problémák között kifejezetten jelentős. Hiba az ingatlanügy perré válását kivárni! Lehet olcsóbb a megoldás!

Az első felszólítás szóban és egy későbbi perindítás között számos lehetőség van – Várjuk Önt is! Jöjjön az első levélnél!

Tartozás, adósság ismert összegben eseteinél első díj közvetlenül a  helyszínen, előre befizetve 60 perc/30.000Ft/fő a szándékok egyeztetése témaköre, míg épület hiba első monitor konzultáció csak 20.000Ft/45 perc standard időpontfoglalás mellett!

mortgage-7287442_960_720[1]

Hívja végrehajtás előtt….

Pénzkímélő tartozás megoldások mindig két oldalból állnak: 1) Konfliktus és tárgyalás egyéni felkészülés (Adós-hitelező kapcsolatrendezés) A lehetőség mindenkinek, hogy irodánkban FMH, végrehajtás jogi szakértő áll rendelkezésére!

2.) Adós pénzkímélő megoldások feladatainak elvégzése (Részben halasztott díjazás, vagy barter mellett is!)

Fontos a  háztulajdonos, lakástulajdonos számára, hogy probléma kezelése mellett lehetőleg kiút megoldás körvonalazódjon!

Fizetési meghagyás, végrehajtás

Adósság doktor!

Elkerülni egy per több százezer forintos illetékkiadását, lezárni a még hosszan nyúló pereskedést szinte tiszta haszon!           Ingatlan miatt probléma, vagy tartozás?       Aki még nem jelentkezett be, tegye meg!

Több szakterület, egy iroda és számos  megbízás a megoldásokhoz! (Pl. Közigazgatási/Jogi/ Konfliktus/ Ár és költség területek integrált és intermediált  módon, a megbízó igényei és a mentoring tapasztalatai szerint stb.!)

Ház hiba, lakás probléma gyakran adósság gondokkal is terhelt…..- Hívja specialista irodánkat! Stop hiba! Stop pénztárca!