Ingatlan/Otthon ügyek a pont a start miatt! Ma a starting positions! Jobb per nélkül!

floor-plan-1474454_960_720[1]

Felújítás/kivitelezés per nélkül……

Start pont most?  Jó ingatlan/Jó otthon per nélkül lesz!  Az idő, a kezdő helyzet sokat számít a  sikerhez!

Jó ingatlan per jó otthon fogalma a követelés nélküli, tényleges erős vita nélküli, rendezett ház, lakás, nyaraló.

Családi ház ügyek, telek ügyek, kivitelezés konfrontációk, pénz és vita az elmúlt évtizedben gyakori gond lett.

Pont a start miatt, pont a megoldás miatt szükséges a bejelentkezés irodánkhoz! A kezdő helyzet fontos! (Starting positions)

Ház, lakás, nyaraló, más kis épület, de egy felújításra is igaz a mondás: Ingatlan ma per nélkül jobb!  Hívjon és jöjjön!

Ingatlanügy, otthoni ügy start pont jó lesz, ha látható és tudható mi van az egyik oldalon, s mi a másik oldalon érdekként!

A megbízásaink során a közvetlen szakterületi feladatok mellett ezért komoly jelentősége van a starting positions menetének.

Starting ingatlan

Startidő ingatlanok!

Hogyan megy a munka irodánknál? Hogyan lesz eredmény a jó otthon per jó ingatlan? Erre a megbízás és praxis a válasz!

Ingatlan/Otthon ügyek sajátossága, hogy az első megbeszélés a startpont, hogy a szándékok, célok megfogalmazható legyen.

Valódi összefüggés van az ingatlan vita előtt megtett lépések, felkészülés és az összes  kiadás között! Várjuk ma, holnap!

Miért aktuális a választott téma  ma? Sok a kis ház, régi ház, átépített  épület, kivitelezés, amely hibás marad.

Hiba és probléma a kis ház ügy, lakás probléma eseteinek fő kiváltó oka!  Hiba lehet műszaki, de lehet személyes!

Ingatlanok/otthonok problémái sok családok, sok embert érnek utol….piaci tapasztalatunk: Jobb most per nélkül a megoldás!

Pénz és ingatlan

A start pont most!

Jó otthon/Jó ingatlan rendezett állapotban igaz! Ma a start és idő a családi ingatlanügy, családi ingatlan üzlet fontos pontja!

A tudatos és takarékos emberek számára patinás szolgáltatásaink egyike az ingatlan monitor első tanácsadás, az “Új helyzet ingatlan megbeszélés”!

Utólag számos ingatlan tulajdonos beismeri, jobb lett volna az ingatlan vita előtt felkeresni kollégáinkat! Per  nélkül nekik jobb lett volna……Kezdjük el most!

Problémás ház, problémás szomszéd, problémás telek eseteiben a start és idő kulcs lesz a továbbiakra nézve! Per helyett jöjjön!

Évtizedes praxis és ingatlan vita és esetismeret mellett (Több szakterület), kiemelt ügyfélbarát,  mentoring kapcsolat!

Első megbeszélés fontos, ott Ön dönt a konfliktus, vagy per, vagy vita előtti felkészülése rendszerességéről, a csomag tartalmáról!   Ajánlott legelső lépés, ha majd várható, hogy ingatlan problémás lesz!

Bejelentkezés/első ügyfélkapcsolat felvétele06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között)  Időpontfoglalás  után készítse össze leveleit is!   Sms, e-mail is lehet fontos a  nézeteltérésnél! (Pl. válás közben!) Csak időponthoz: bejelenkezes.pont@gmail.com

Kivitelező vita

A pont ingatlanoknak…..

Hogyan lesz jó starting ház, lakás épület miatt? Több szakterület, több szintű szakértői megbízás lehetősége!

Integrált és intermediált szakmai részvétel, évtizedes közigazgatási, jogi, műszaki, szaktárgyalói, igazságügyi szakértői háttér a feladatokhoz!

Iroda ma ház/lakástulajdonosok részére, vagy éppen társasházi lakók részére rendelkezésre  áll! Per nélkül jobb a megoldás!

Bejelentkezés  most, az időpont egyeztetése egyszerű!   Ügyfélfogadás és több szakterület!    Hasznos most!