Multilaterális megoldás! A közigazgatás vita, per miatt a közigazgatási eset mediátor! Kedvező díj!

Multilaterális megoldás! A közigazgatás vita, vagy per miatt a közigazgatási eset mediátor!

justice-423446_960_720[1]

Az új Közigazgatási perrendtartás teret ad a közvetítői eljárásnak – irodánknál ez is egy jó lehetőség!

Otthon vita ma, lakás vita ma, családi ház vita ma egyik jó megoldása közigazgatási eseteknél is a “Jog és Vita” Jogász-Igazságügyi mediátor eljárása, hivatalos és megnyugtató egyezségek!

Ingatlan miatt több a vita, a pénzkiadás, mint amennyi a családok jó megoldásaiban optimális lenne…

A fontos hely az ingatlan probléma miatt ma irodánk! Első időpontfoglalás, majd első rövid megbeszélés díja csak 15.000Ft/30 perc/fő!

Első  rövid megbeszélés időegysége nálunk 30 perc a konzultációkhoz, ahol az első időpont díjmértéke 30 perc/15.000Ft/fő a szándékok egyeztetése témaköre, majd új lehetőség, hogy a helyszínen a második időegység 33% kedvezmény mellett +10.000Ft helyszínen fizetve hosszabbítható meg!

Közigazgatási vita, közigazgatási várható probléma, per eseteinél  30 perc/20.000Ft/fő a szándékok egyeztetése témaköre, majd helyszínen a második időegység 50% kedvezmény mellett +10.000Ft helyszínen fizetve hosszabbítható meg!

Tavaszi probléma ingatlan...

Közigazgatás és vita?

Tulajdonosok, vevők ügyfélfogadása  naponta, hétvégén ügyelet! T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között) Budapest belvárosában, Budán jelenlét, a konzultációk külön tárgyalókban jó parkolás mellett!

Első megbeszélés, eset monitor konzultáció a közigazgatási eseteknél is a szándékokról, kommunikációs viszonyokról, a felek közötti helyzet részleteiről szól.

Több szakterület, egy iroda és számos  megbízás a megoldásokhoz! (Pl. Közigazgatási/Jogi/ Konfliktus/ Ár és költség területek integrált és intermediált  módon, a megbízó igényei és a mentoring tapasztalatai szerint stb.!)

Megbízó lehet természetesen ilyen esetekben egy társasházi közösképviselő is!