Gyors befejezés saját ügyek? Profi megoldás, gyors befejezés – Ingatlan megoldás doktor!

tunnel-2033983_1280[1]

Per nélkül itt a vége!

Ház és lakás, bérlet és felújítás – Otthoni ügyek! Profi megoldás, gyors befejezés – Ingatlan megoldás doktor!

Otthoni  ügyek közös vonása, hogy az  ingatlan, az otthon és pénz érintettsége van. Jobb számolni és spórolni, ha kialakultak.

Idesoroljuk még a bérlet/albérlet konfrontációkat, melyek egyre  nagyobb pénzkiadást jelentenek a feleknek. Kell a szakember!

Profi megoldás, gyors befejezés – Ingatlan megoldás doktor! Ezek a megbízások a problémás helyzet részleteit is figyelembe veszik. (Fő tengelyek a  konfrontáció – piaci körülmények és gyors befejezés, másként mennyi a vége, milyen a vége?!)

Kiemelt és jogos igény, hogy a  jó tanácsok mellett, konkrét díj és idő várható becslése is történjen meg. Személyes megbeszélés ajánlott!  Profi módon kezelt  megoldások részese a fél, a tulajdonos stb.

Irodánk komplett megoldás, az ingatlan vita, ingatlan miatt nézeteltérés különböző fázisaira! Több szakterület – több válasz!

Új vita telek miatt, régi vita családi ház miatt mindig emberek közötti vita és probléma, konfliktus. Drága a ház per, telek per…

Jogos most a várakozás, hogy gyors legyen az ingatlan probléma befejezése, zárása! Hasonlóan jogos a spórolás kérése!

A pont, ahol a profi megoldás van – Ingatlanok doktor félfogadás! A válasz ingatlanok eseteiben: Itt a megoldás!  Kell a szakember!

A  peres és nemperes élethelyzetek érdeksérelmei megbízásai mellett, a második jelentős igény az ingatlanból több pénz, több forint, több euro megbízás iránt van.(Olvassa el és használja a fontos linkek lehetőségét!)

numbers-1109569_960_720[1]

Profi megoldás ingatlanok….

Jobb per nélkül, gyors befejezés ház miatt, lakás miatt, telek miatt kialakult esetekben!  Mennyi az idő? Hol a vége?

A nyugodt otthon, a per nélküli ingatlanügy, a haszonnal vásárlás jó ingatlan az iroda munkája után az eredmény lehet.

Jellemző az ingatlanok doktor feladataiban a konfrontációs szaktárgyalók,  közigazgatás szakterület, földmérők, FMH/Végrehajtás jogi szakértő, az ingatlan tanácsadás, a jogász, a  költségszakértő, az írásszakértő, a pénzügyi manager válaszai, s hozzá a speciális szolgáltatás a megbízások szerint!

Telefonon hívja hiba miatt, ingatlan esetek miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)

Jogos igény a tulajdonostól a konfrontációban a spórolás mai követelménye! Ehhez komplett megoldás, per nélküli út lesz jobb ma!

Hogyan spórolhat? Első megbeszélés díja sokszorosan megtérülhet, ha megérti a spórolás mellett a megoldás menete módját!

Családi ház, telek, családi ügy ne kerüljön bíróságra, ha nem muszáj! Ha már a ház per, telek per elindult, gyorsan lehet vége!

Természetesen a bérlet/albérlet ügyek szintén megelőzhetőek a jogos óvatosság mellett! Alapszabály: Kézzel megírt feltételek/ tipizált bérleti előszerződés  minta több és jobb, mint sok szó, de rögzítés nélkül!

Várjuk a bérlet vita miatt!   A megelőzés itt még fontosabb!  Gyors befejezés profi  módon – befejezés per nélkül jobb!

team-2894828_960_720[1]

Jogos kérdés…jogos érdek….

Cégek, vállalkozók számára napi szolgálati közlemény!

Lakosság mellett a kisebb cégek, egyéni vállalkozók, szolgáltatók számára szakembereink interim üzleti megbízást is nyújtanak!

Bővítené ingatlanos cége termék és kínálati portfólióját, könyvelő, ügyvéd, biztosító alkusz többet adna az ügyfélkörének – egyeztessen velünk a feltételekről a “Profi + 2023” üzleti partnerségről!

Unternehmen, Selbstständige und Unternehmer erhalten tägliche Serviceankündigungen!

Neben der Bevölkerung bieten unsere Experten auch kleinen Unternehmen, Einzelunternehmern und Dienstleistern Interims-Geschäftsaufträge an!

Möchten Sie das Produkt- und Angebotsportfolio Ihres Immobilienunternehmens erweitern? Möchten Sie als Buchhalter, Anwalt oder Versicherungsmakler Ihrem Kundenstamm mehr bieten? Sprechen Sie mit uns über die Bedingungen für die Geschäftspartnerschaft “Profi + 2023”! Nehmen Sie Kontakt mit uns auf, egal ob Sie in Ungarn oder Deutschland sind, rufen Sie unsere Telefonnummer an!