Ez jogos! Ön pénze! Ön ingatlana! – Home doktor a plusz most itt, az ingatlanok miatt!

door-1590024_960_720[1]

A kiút….

Ön pénze! Ön ingatlana! – Jó tanácsok, megbízások most a problémás ház, lakás, pénz miatt!

Ma az ingatlan ügyeihez, megvesz és elad helyzeteihez és problémák miatt bőven kell a profitól a jó tanács. (Közös épület, régi ház vétele, idő múlása és ingatlanügy, perrel fenyegetés, jogos érzelmek stb.)

Családi ingatlanok ügyeinek sajátossága, hogy a jó tanács a jogos spórolás kiinduló pontja, a megbízás az eszköze!

Jó tanács az ingatlanok megvesz és elad helyzeteiben, a jó tanács a felújítás és ház problémák közben egyszerűen haszon lesz a megbízók oldalán! (Per helyett több szakterület együttes munkája – majd lezárás!)

Sok a hiba lehetősége a használt lakás, használt ház megvesz és elad helyzeteiben…A jó tanács ingatlan vétele előtt egyszerűen tiszta  haszon és később profit lesz a családnak. (Adásvételi előtt is várjuk!)

Számos eladó és vevő megvesz-elad  helyzet a rossz párbeszéd és a jogos óvatosság helyett túlzások miatt nem jön ma létre! Plusz most ingatlan, ház, lakás eseteihez irodánk és kollégáink megbízása!

(Pl. vevő időzítés tévesztése egy ütemezett szerződés szóbeli egyezsége után…stb.)

Jó tanács 2023 ingatlanvásárlás eseteihez: A pénz nagy érv, de messze nem minden az eladók életében!

Plusz most ház és felújítás vita eseteihez, plusz most a lakás eladó számára egy helyen, a jobb megoldások miatt!

Ha ház miatt, hiba miatt, adósság miatt gond van – az ingatlanok doktor megbízás a jogos plusz tulajdonosoknak!

build-a-house-4503738_1280[1]

Megvesz? Elad?

Óvatosság, részletes megbeszélés a vásárlás feltételeiről – ez jogos. Szerződés nélkül szükségesnél több követelés az eladótól a kudarc oka  lehet…….(Arányosság a  jó tanács ma a vásárlások közben!)

A profi jó tanács egyszerre kiterjed a szándékok és választható út menete kérdéseire, egyszerre a  jogos spórolás lehetőségére!(Pl. van eset, ahol telek miatt közigazgatási terület  és földmérés  terület munkája  hasznos stb.

Profi tanács ingatlanok eseteiben a valós esetekből merít, több szakterület válaszait kínálja fel ma – Ön pénze! Ön ingatlana! Önnek fontos!

exit-97636_960_720[1]

A profi…..

Stop hiba! Stop pénz ha megvesz és elad! Stop per ingatlanoknál! Profi tanács, megbízható  partner itt!

Takarékoskodni a családi költségvetésben számos előnnyel jár, mind a rövid távon, mind pedig a hosszú távon. Ingatlanba fektetni családi megtakarítást ma lehet jó és hasznot hozó döntés….

Irodánk munkájában fő helyen az ingatlanügy előtt, az adósság közben felmerülő peres és nemperes helyzetek vannak.

Ma az ingatlan a jó tanács, a jó ingatlan doktor  megbízások segítségével kerülhet el pert, vagy rossz pénzkiadást!  (Jogos az  óvatosság pl. ingatlanvásárlás, de hiba az eladók aránytalan kötelezése..stb.)

Profi tanács a jogos igény alapján indul el, a jogos figyelem a megbízói szándékokra nálunk természetes.

Ingatlanok ügyei, ingatlan vita során a lényeges szakkérdések tisztázása fontos időszak, előzze meg a peres kereset gondolatát! (A sorrend, a stratégia hozza meg az eredményt  – itt “Jó ingatlan doktor” megbízások!

Több szakterület (pl. Közigazgatás, pénzügyi management , jogász, íráselemző-írásszakértő, ingatlanközvetítő, FMH ill. végrehajtás jogi szakértő területek stb.) válaszai mellett, aktív profi eset mentoring az eredményes megbeszélés felkészítése nagyon fontos!

Stop hiba!

A használat……

Bejelentkezés ingatlanok konkrét ügyei, vagy pénz és ingatlan szándékok, esetek miatt jogos döntés!

Jogos a számolás, hogy mennyit spórolhat, ha még a bírósági beadványok előtt érkezik hozzánk!

Sok euro, sok forint az  épületek körüli konfrontációk mellett a tét!  Kell a  specialista, kell  a szakember a gondokhoz!

Ön pénze! Ön ingatlana! – Jó tanácsok, megbízások most a problémás ház, lakás, pénz miatt! Várjuk hívását!