Fizess később-Fizess most! A panel, a kert, a ház problémák miatt! Most díjkedvezmény!

house-1407562_960_720[1]

Iroda az eladóknak…

Panel miatt per?  Panel miatt vita?  Iroda a panel probléma, vita megoldásokhoz!

Panellakás most egyre drágább, mert előnyei számosak, hátrányai mérsékelhetőek!  Ma sokan élnek panellakásban.

Sokak lehetősége egy városi panel, vagy kis családi ház messzebb vidéken?! Fontos tudni, hogy van lehetőség, ha gond van!

Rossz adásvétel? Hiba? Panel ma számos probléma, számos vita miatt jelenthet konfliktust, költséget! Várjuk Önt is!

Panel most nagy érték a tulajdonosnak, a panel vita lehet nagyon drága, vagy józan mértékű! Várjuk , ha probléma van!

Iroda és team a panel  probléma miatt, iroda a panel vitákhoz ügyfélfogadásunk, a szolgáltatásokkal, megbízásokkal!

Mitől húzódnak el a panellakás perek?    Résztvevők egy része nehezen érhető el – alkalmi kivitelezők stb. Mennyi a vége?

Új megbízás ingatlan

Új megbízás panellakás!

Panel most rossz munka miatt?  Panel ma szomszéd miatt?  Bejelentkezés panellakás miatt!

Szakmai feladatunk az első konzultációkon a panellakás tulajdonosai számára  a független szakértői munkákkal a racionális válaszok megismertetése, így a akár egy per gyorsabbá tétele, olcsóbbá tétele!

Műszaki károk, elrontott lakásfelújítás esetén érdemes a szakértői szakvélemények beszerzése, előzetes bizonyítás mérlegelése a lakástulajdonos részéről.

Egy szükséges per hossza erősen lerövidíthető a független szakértői munkákkal, a feladatok okos ütemezésével.      Panel vita jellemzője, hogy a hibázó fél is hajlik a professzionális “Jog & Vita” Jogász- Igazságügyi közvetítő eljárásra, mert a panel pereskedés neki is nagy pénz lesz!

paper-boat-2287555_960_720[1]

Bejelentkezés – plusz most!

Otthon ügyei szakértelemmel legyen az panellakás, problémás adásvétel, vagy családi ház, kert és telek vita!

A fontos hely az ingatlan probléma miatt ma irodánk! Első időpontfoglalás, majd megbeszélés díja a személyes (nem vagyoni értékkel bíró) konfliktusok miatt csak 20.000Ft/ 45 perc/fő!

Időkeret biztosítás konzultációkhoz, magán pénzügyeknél, adósságok esetei, ahol az első időpont díjmértéke 60 perc/30.000Ft/fő a követelés gondok, végrehajtás előtti információk és szándékok egyeztetése témaköre, majd helyszínen a második időegység 33% kedvezmény mellett +10.000Ft helyszínen fizetve hosszabbítható meg!

Fizetni ma mindenért kell, de itt az olcsó megoldás elérésért megéri…Régi, praxis és specialista az ingatlan ütközésekhez!

lakás vita

Iroda most ingatlanok problémáihoz!

Több szakterület, egy iroda és számos  megbízás a megoldásokhoz! (Pl. Közigazgatási/Jogi/ Konfliktus/ Ár és költség területek integrált és intermediált  módon, a megbízó igényei és a mentoring tapasztalatai szerint stb.!)

Szakmai válaszok, ha lehet per nélkül!  Minden időszaki megbízás és díja egyedi, a felmerült tulajdonosi igények és körülmények szerint!      Több díjfizetési kedvező konstrukció – egyéni mérlegelés után, minden jog fenntartva!

Peres és nemperes piaci gyakorlat használt ingatlanoknál naponta igazolja, a per nem jó irány, ma drága, csak végső eszköz!

anxiety-859370_960_720[1]

Probléma otthon….bejelentkezés telek miatt!

Az ingatlan ügyfélfogadás irodánkban más és részben több, mint a hagyományos irodák félfogadása!

Tulajdonosok, vevők ügyfélszolgálata, hétvégén ügyelet! T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között) Budapest belvárosában, Budán jelenlét és időpontok tárgyalókban jó parkolás mellett!

Otthon ügyei szakértelemmel legyen az panellakás, vagy családi ház, kert és telek vita!  Családi ingatlan doktor félfogadás!

Fontos a tanácsadás ingatlan gondoknál!  Fontos, hogy nem pusztán egy szakterület szerint gondolkodnak kollégáink!

Ismeri Ön , hogy  mennyibe kerül, ha halogatja az ingatlan miatti családi ügyet?  Ne várjon, míg nagyon drága  lesz a  vége…!

Irodánknál egy lehetőség a Fizess most!& Fizess  később! díjakció!  Első monitoring megbeszélés után egy lehetőség – minden jog fenntartva!

Fizetési meghagyás, végrehajtás

Adósság doktor!

Ingatlan első tanácsadás monitor konzultáció, közvetlen és praktikus!  Stop hiba! Stop rossz munka!   Új megbízás ezt követi!

Panel most? Probléma és peres fenyegetések?  Félfogadás és iroda a panel vita, panel probléma megoldáshoz!

A késlekedés, a halogatás végén a teljesen megromlott kommunikáció és harag, per…sok pénzkiadás!  Számolja ki és  jöjjön!

Most újra megvásárolható rokonnak, ismerősnek ajándékként az első otthon tanácsadás időpont! Add tulajdonosnak, add családtagnak ajándékba Home Card E+ ajándékkkártya!