Plusz ingatlan miatt – nap, mint nap otthon és ingatlan problémák! Várjuk!

numbers-1109569_960_720[1]

Profi megoldás ingatlanok….

Most figyelmeztetjük a háztulajdonosokat és lakástulajdonosokat, legyenek óvatosak! A  per drága ma!

A családi ingatlanokkal kapcsolatos hibák és problémák könnyen drága ügyekké válhatnak! Stop hiba otthon!

Irodánk hosszú évek óta tapasztalt a családi ügyek, viták és pereskedések területén. Üzleti elvünk: A megoldás legyen kiváló, de lehetőleg költséghatékony!

Ha probléma vagy hiba merül fel, akkor kezdjen el foglalkozni vele még ma a családi ügyek és ingatlanok kapcsán! Jelentkezzen be saját problémájával!          Az idő és pénz ingatlanügy miatt számít!

Praxisunk és szakértő irodánk jelen van az ingatlantulajdonosok, vevők és adósok számára egyaránt.

Irodánk segít tartozások rendezésében és családi ügyekben! Több szakterületen és takarékos megoldásokkal állunk rendelkezésre, még a bírósági eljárások előtt vagy közben!  Kell a szakember!

question-mark-1495858_960_720[1]

Per nélküli….?

Fontos tudni, hogy a rosszul kezelt vagy figyelmen kívül hagyott tartozás és a helytelen magatartások, rossz konfrontáció jelentős összegekkel járhat, sok járulékos költséggel!

Tulajdonosok, adósok és megoldást keresők irodája – Ingatlanok doktor megbízások, külön ügyelettel a hétvégén is! Telefonszám: 06-206-237-860 (kizárólag 10:00-18:00 között), Budapest belvárosában.

Az ingatlanügyek különösen fontosak a mindennapi problémák között. Ne várja meg, hogy az ingatlanügy peres eljárássá váljon! Egy megoldás lehet olcsóbb!

clause-684509_960_720[1]

Használat előtt olvassa el!

Az első felszólítás és a későbbi perindítás között számos lehetőség áll rendelkezésre – várjuk Önt is! Lépjen először az első levél szakaszába!

Tartozás és adósság esetén az első díjat közvetlenül a helyszínen, előre fizetve lehet rendezni, 60 percnyi konzultáció 30.000Ft/fő áron az egyeztetendő témakörökkel, míg az épülethibával kapcsolatos első monitor konzultáció csak 20.000Ft/45 perc díjért vehető igénybe, standard időpontfoglalás mellett!

Első ingatlanok doktor személyes megbeszélés a későbbi jogos igény, a spórolás első lépése!

Olvassa el bejegyzéseinket! Használja a fontos link elérhetőségeit! Most spóroljon, de itt okosan!