Ingatlanvásárlás vita, privát vásárlás előtt a vevőknek fontos! Otthoni pénzügyek!

real-estate-6688956_960_720[1]

Bejelentkezés vevőknek!

Start és bejelentkezés ma otthon miatt, vagy lakás vita, ház probléma miatt! Privát vásárlás lenne jó?!

Komplett iroda, professzionális és komplett szolgáltatások az ingatlan probléma megelőzése, megoldása érdekében.

Aki nem volt most részese, el sem hiszi a pandémia után mennyit változott a hazai használt ingatlan piac!

Piaci tapasztalatok, a kommunikáció és szokások változása magában hordozza a szerződés előtti vita helyzeteit!

Téves vevői szemlélettel szinte napi ügyként találkoznak kollégáink, a megoldás a közös munka! (Foglaló és első iratszerkesztés előtti túlzó műszaki, vagy dokumentációs eladói terhelések, igények stb.)

Első otthon vétel előtt, használt ingatlan vásárlása előtt az egyik jó megoldás ma az ingatlan próbavásárlás, melyet profi szakemberek végeznek megbízás alapján, a vevő így, nincs egyedül.

Ki ne ismerné az eladók extra várakozásait, érzékelve alig van kínálat a jobb kerületi területeken ma!?

A gyors döntés ma vevőnek fontos, a piac szűkül, a kínálat kevesebb, árak magasabbak! Jelentkezzen be!

Akció irodánkban, hogy ha az első megbeszélés ideje alatt új megbízást megfizet, úgy az első konzultáció díj 50%-a beleszámít!   (Pl. lakásvásárlás előtt megbízás tesztvásárlásra Budapesten minimum 45.000Ft/Agglomeráció minimum csak 65.000Ft/ általában várható vételár 0,5%-a!)

Ingatlan vásárlás eltt

Bejelentkezés ingatlanvásárlás előtt!

Szerződés előtti vita és konfliktus megelőzése egyik eszköze most:  Próbavásárlás profi módon!

A piac már régóta használja az ingatlan próbavásárlás eszközét (probekauf), most elérhet Önnek is! Privát megoldás és jó!

Alacsony díj mellett (Agglomeráció min. 65EFt, ill. 0,5% a minimumnál nagyobb értékeknél/ Budapesten min. csak 45.000Ft) megbízás a vevőktől, még szerződés előtt! Próbavásárlás szemle, szakmai fókusszal!   Szolgáltatásaink  közül egy hatékony, az első megbeszélés után!                     Viták megelőzhetőek, vételi ártárgyalások módosíthatóak, de csak profi módon  stb!

Sok ingatlan vita, privát ingatlan vásárlási vita megelőzésének modern, piaci megoldása! Ne maradjon hoppon! Stop pénz!

white-male-2064871_960_720[1]

Vevő hiba miatt ne maradjon el adásvétel!

Több szakterület, több szintű szakértői megbízás lehetősége irodánkban – komplett megoldások! Integrált és intermediált szakmai részvétel, évtizedes közigazgatási, jogi, műszaki, ügyvédi háttér a feladatokhoz!

Tulajdonosok, vevők ügyfélfogadása, hétvégén ügyelet! T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között) Budapest belvárosában.

Privát vásárlás üzleti támogatása! Ingatlan most a problémák eseteiben felkészülést  igényel.  Ne add fel!   Irodánk az Ön partnere!

Munkánkban középpontban a magán, a saját és közös privát ingatlan problémái, esetei és azok rendezése! Stop hiba! Stop kár!

Ebben az évben indult el a  Fizess most! & Fizess később! díjakciónk!  Részben halasztott díjfizetés lehetőségei ügyfeleinknek!

Az első ingatlan monitoring megbeszélés után, a szándék és körülmények egyeztetését követően osztott és halasztott díjrészletek megajánlása részünkről! Minden jog fenntartva e vonatkozásban!