Most plusz a hasznos segítség! Kulcs az otthonhoz, de hol és mennyi lesz?

2024 nagy változások az ingatlanok világában, kulcs és ingatlanok? Ingatlan ma-Jó otthon holnap?!

Ingatlan ma sok szempontból komoly érték a családok számára. Fiatal családok kezdőpontja, vagy sok éves munka eredménye, megtakarítás kézzelfoghatóan?!

2024 évben az ingatlan ma, lehet jó otthon holnap gondolat nagy lendületet kap az ország több területén!

Mindenki a CSOK Plusz hatására gondol, pedig az új gyári beruházások vonzó, vagy  taszító hatása szintén jelentős lehet.

Ma a hirdetések böngészésénél jogos a plusz figyelem, mert számos a teljesen leromlott épület, annak árai megtévesztőek a keresők számára.

Hol várható szerintünk erőteljesebb árnövekedés, a még reális költséggel felújítható családi házaknál?

Az autógyárak miatt Szeged, Debrecen és körzetei nagyobb területen növekedő árakkal számolhatnak.

Ingatlanok ma

Mobilitás és ingatlanok…..

A CSOK plusz sok fiatal fantáziáját megmozgatja, náluk a helyi és térségi turisztikai élmény, a zöldebb környezet és a mobilitás lehetősége lényeges szempontok.

Magyarország nyugati részén a kezdő 15-20Mft vásárlóerő egyre kevesebb lesz elegendő a  Balaton és Győr között, vagy Vasvártól Sopron felé.

A mobilitás, a Balaton és Szombathely, Veszprém elérhetősége  miatt 15-20Mft között még kedvező terület ma és holnap a kiemelkedően Jánosháza, Ukk, de kompromisszumokkal Káld, Szemenye, Kám községek vonala.

Nyugati országrészekben a főutak és különösen a vasút járul hozzá a települések ingatlanjainak kelendőségéhez.

Szombathely, Körmend, Vasvár, Zalaegerszeg, Celldömölk, Borgáta, Jánosháza körzetében az ausztriai bejárhatóság, a Balaton nyári elérhetősége árfelhajtó kihatással van és lesz.

Természetesen egy új és nagy munkahely (Zalaegerszeg), vagy közeli turisztikai élmények kihatnak a családi házak árainak 2024 éves alakulására.

Ingatlan most

Jó otthon most….

Az oldalunkon megjelenő szakmai vélemény, információ, eset áttekintés nagy piaci és gyakorlati több szakterület tapasztalataira épül, de ebben a formában egyetlen alkalommal sem minősül tanácsadásnak, nem használható fel specialista jogi tanácsadás, vagy  specialista szakmai vélemény hivatkozásra!

Részünkről ajánlott és szubjektív módon támogatott minden részlete!      Tájékoztató tartalom, ahol minden jog fenntartva a szerző részére!

Szakmai együttműködés önkormányzatok, vállalkozások, ingatlanközvetítők, társasházak részére.

T: 06-206-237-860 (H-P10h-18h) Plusz most a partner lehetőség cégeknek is, megbeszélés és interim megoldások!

Minőség erősítése velünk, több módon – egyeztessen velünk és adjon többet lakosainak, ügyfeleinek, az embereknek!