A pont az ingatlanok problémáihoz! Első diagnosztika & ingatlanok konzultáció!

construction-worker-569126_960_720[1]

Kivitelező vita?

Ők tudják, Ön is tudja? Otthon sok az ügy! A pont az ingatlan probléma, ingatlan feladat megoldásához – Ingatlanok doktor!

Ház miatt, lakások miatt, telek miatt, kivitelezés miatt nem jó várakozni! Start pont most, ha otthoni ügy, otthoni probléma van!

A start menete egyszerű, közvetlen, a díjak elérhető áron kerültek meghatározásra! Ingatlanügy start pont most, vagy pont holnap!

Kérdések és válaszok végén mindig Ön dönt!  Rossz kivitelezés, épület hiba, vagy személyes ellentét tétje ingatlannál sok pénz.

Aki már részt vett otthoni ügyek megoldása közben tudja, sok a hiba, az átgondolatlan per. Ők is tudják a lényeg a személyes motívumok.

Ma az ingatlanok problémáinak takarékos megoldása a szakmai válaszok és speciális tudás eredménye lesz. Stop per! Stop sok pénz!

A pont, ahol a megoldás van – Ingatlanok doktor félfogadás! A válasz ingatlanok eseteiben: Itt a megoldás!  Kell a szakember!

time-1739629_960_720[1]

Kezdd most el!

A  peres és nemperes élethelyzetek érdeksérelmei megbízásai mellett, a második jelentős igény az ingatlanból több pénz, több forint, több euro megbízás iránt van.

Az iroda ma lakóknakaz iroda ma tulajdonosoknak félfogadás jelentősége, hogy már az első megbeszélés után hatékony és takarékos megoldások felől dönt Ön!

Ma a start pont esedékes lesz, ha az otthoni ügy az ingatlan körül hiba, vita, vagy kár és vele  párhuzamosan adósság is van.

A pont

A pont….

Ők is, Mi is tudjuk – a per helyett a pont jó ingatlanok, a takarékos megoldások mellett alakulnak ki! Start pont most ingatlan!

A nyugodt otthon, a per nélküli ingatlanügy, a haszonnal vásárlás jó ingatlan az iroda munkája után az eredmény lehet.

Jellemző az ingatlanok doktor feladataiban a konfrontációs szaktárgyalók,  közigazgatás szakterület, földmérők, FMH/Végrehajtás jogi szakértő, az ingatlan tanácsadás, a jogász, a  költségszakértő, az írásszakértő, a pénzügyi manager válaszai, s hozzá a speciális szolgáltatás a megbízások szerint!

Telefonon hívja hiba miatt, ingatlan esetek miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)

location-162102_960_720[1]

A pont……jöjjön!

Irodánknál egy lehetőség a Fizess most!& Fizess  később! Kedvezményes díjakció!   Családi ügyek, családi ingatlan üzletek!  Adós start!

Ez egy nem automatikus lehetőség. Az első diagnosztika & ingatlan konzultáción a körülmények és út menete kiválasztás után kerülhet mérlegelésre! (Pl. Nagy házból kis társasház, vagy válás  utáni közös ingatlan rendezése stb.)

A start pont a nehéz helyzet, vagy induló per elején lesz a tulajdonosnak még  jobb lehet, ha az elején érkezik meg hozzánk.

Magán postai küldemények, nem hivatalos összetűzések kerítés, tető, falak, házak, hibák miatt!  A  privát fontos  nálunk!

Régi ház most, régi lakás, pince, vagy hétvégi ház a viták során több szakma válaszait igénylik! Gyors bejelentkezés telefonon!