Ön és a ház! Ön és a lakás! Kedvező díj! Vita ma, megoldás kell! Fizessen most kevesebbet a végén!

office-4639462_960_720[1]

Első megbeszélés ingatlan! Fizessen kevesebbet a végén!

Komplett megoldás lakás vita, későbbi szerződéses vita miatt!  A fontos hely ingatlanvásárlás előtt, családi ház probléma miatt!

A jó otthon most – a lakossági szolgáltatásaink és az új megbízások egyik célja, a sokoldalú megoldás ingatlanokhoz!        A jó otthon – szerintünk – a probléma nélküli ingatlan, a rendezett ingatlan! (Ház, lakás, kert, nyaraló, műhely stb.)

Szolgáltatások eladóknak, vevőknek, tulajdonosoknak perek előtti előtti piaci támogatás a későbbi nagy ingatlan vita megelőzése!

Tulajdonosok számos fontos megbízása mellett a cél fizessen kevesebbet a végén! Most az egyedülálló vevők számára is fontos hely irodánk!

Otthon ma – könnyen jut el az ingatlan probléma kezdetétől, a súlyos pénzkiadással járó vita kibontakozásáig!    Új megbízás irodánkban az első megbeszélés után, a szándékokhoz és abból következő feladatokhoz igazodik!

Otthon vita ma, lakás vita ma, családi ház vita ma egyik jó megoldása a “Jog és Vita” Jogász-Igazságügyi mediátor eljárása, hivatalos és megnyugtató egyezségek!

Ingatlan miatt több a vita, a pénzkiadás, mint a családok jó megoldásaiban az optimális lenne…Hiba hiba hátán ingatlanoknál!

A fontos hely az ingatlan probléma miatt ma irodánk! Első időpontfoglalás, majd megbeszélés díja csak 20.000Ft/félóra (45 perc)/fő!

Mennyi idő lesz? Mennyi az ára a végén? Hogyan fizessek?   Megbízóink számára fontos válaszok, takarékos megoldások!

communication-1082657_960_720[1]

Lakásvásárlás előtt!

A fontos hely irodánk – komplett iroda!  Szerződés előtt, vagy régi ház miatt, tartozás miatt jelentkezzen be időben!

Ház  probléma, lakás kérdések, pénz és ingatlan ütközések, most gyorsan eldurvul, megdrágul.  Jelentkezzen!

Bejelentkezés régi ház miatt, lakás  miatt, telek miatt – a kérdés, a hiba megjelenése után azonnal! Fontos az idő!

Ahogy az emberi életben, úgy a használt ingatlanok eseteiben is az első tanácsadás fontos, hasznos! Fizessen kevesebbet a végén!

Kiemelkedő számban keresnek bennünket a közös pénzügyek a közös ingatlanok eseteivel!  Árak és vita, hibák és vita az oka!

Másik komoly terület a rosszul végződött adásvétel lakások, házak, telkek esetei! Vásárlás hiba ingatlannál sok pénz!

Sok a telefon a rossz mester, vitatott társasházi ügy, vagy a több euro saját házból, saját épületből családi megbízások miatt!

justice-423446_960_720[1]

Ön és a ház! Bejelentkezés ház miatt!

Már első ingatlan monitor konzultáció, megbeszélés az érkezőknek praktikus és hatékony információ, a takarékosság lehetősége!

Hívja most, gyors bejelentkezés : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között új bejelentkezőknek!)   Jöjjön időben!

Bejelentkezés után az ingatlan problémáival fogadjuk!   Peres és nem peres élethelyzetekben!  Megbízások és  megoldás!

Mutasd meg ismerősöknekrokonoknak, ha ingatlan miatt, pénz miatt problémát látsz! Add otthon a  gondhoz a  lehetőséget!

Régi ház, második otthon, problémás ingatlan az újra indult élet közvetlen kérdéseit hozzák! Pereskedés helyett fizessen kevesebbet!

Épület hiba, eltérő szándékok ütközései ingatlannál, rossz  mester utáni helyzetek, adósságok és követelések gondjai!

wallet-1010601_960_720[1]

Mennyi a vége? Fizess most kevesebbet….

Egy plusz ajánlat, hogy segíthesse rokonát, ismerősét, kedvesét a döntések előtt!  Mennyi lesz az ingatlan probléma vége?

Most újra megvásárolható rokonnak, ismerősnek ajándékként az első otthon tanácsadás időpont! Add tulajdonosnak, add családtagnak ajándékba Home Card E+ ajándékkkártya!