Hasznos és kell a specialista iroda! Jogos plusz most! Kell a szakértő! Kell a szakember!

gauge-2087425_960_720[1]

Ingatlan matek – keressen bennünket!

Ház hiba, lakás probléma, kis épület hiba – Ingatlanok doktor! Kell a szakember! Kell a szakértő!

Problémás  telek, problémás épület, régi ház, rossz munka egy mestertől mind lehet ingatlanügy kezdete! Stop hiba!

Mit mond a szakértő? Hogyan lesz hasznos a szakértő munkája egy ingatlanügy menete közben? Specialista iroda  várja!

Szakértő most igényét jó ha megelőzi az első konzultáció kollégáinkkal az ingatlan problémák esetében!  Stop pénztárca!

Családi ingatlan doktor megbízások első lépése a hiba, ingatlan konfrontáció specialista szakember találkozó és a megbeszélés!

Peres és nemperes kérdések, válaszok az út menete megerősítői, a másik féllel való nagyobb pereskedés elkerülése eszközei.

Épület hiba, telek probléma, kis ház bajok, rossz adásvétel után első legyen a konzultáció, ott dőlhet el, hogy kell a szakember, kell a szakértő és pontosan melyik?! (Ingatlan problémáknál a konfrontáció határozza  meg az út menete  jellegét stb.)

Lakás probléma

Épület hiba miatt!

Ingatlanok problémáiban a szembenállás mértéke miatt, az első monitor tanácsadás, az első konzultáció tiszta haszon az  ügyfélnek!

Ingatlanok specialista  irodánkban a fő folyamat kiegészítéseképpen különböző  szinten kell a szakértő, a szakértői munka!

A szakértő és az árak jelentősen eltérnek, a szükséges feladat és annak szintje szerint!  Igazságügyi szakértő nem olcsó megbízás.

Ingatlanok doktor

Családi ingatlan doktor!

Épület hiba doktor megbízások, az épületek konfrontációjának megoldása, a hiba miatt  szakember, szakértő kiegészítéssel!

Hiba és árak – a  két fő terület az épület hiba  doktor megbízásokat kiegészítő integrált, intermediált szakértői munkákban.

Épület hiba eseteiben a szakértői munka  eredménye eszköz, az út menete, az épület hiba doktor megbízás ennél több!

Sok euro, sok forint az  épületek körüli konfrontációk mellett a tét!  Kell a  specialista, kell  a szakember a gondokhoz!

Időpontfoglalás egyszerű irodánknál, minden tulajdonos, leendő ügyfél ingatlan problémája teljes  figyelmet kap! Stop hiba!

Kell a szakember, kell  a  specialista, kell a szakértő, ha  már az első monitor konzultáció tisztázta a helyzetet, a témát!

Telefonon bejelentkezés, hívja hiba miatt, hívja rossz adásvétel miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag munkanapokon 10h-18h/ Szo 10h-14h között új bejelentkezőknek!) Budapest belvárosában fogadjuk a személyes megbeszélésre!

working-time-7479833_960_720[1]

Specialista ma…

Épület hiba, rossz adásvétel, ingatlanügy sajátja, hogy több szakterület és több válasz segíti a takarékos út menete elérését!

A Maximum-Minimum értékelés (pl. ingatlan ára stb.), a Multi Profi (Több szakos szakértői munkák pl. kivitelezések), vagy Igazságügyi szakértő (pl. statikai súlyos hibák stb.)!

Mindig fontos tudnivaló, hogy a szakember, szakértő munkájának eredménye hogyan hathat a szembenállásra – Ingatlanok doktor!

Több évtized tapasztalatai azt igazolják vissza, hogy nem túlzás a tömör mottó: Stop ingatlanügy! Stop hiba ingatlanoknál!

Számok és tények általában különböző szakterületek munkájának eredményei!  Válaszok a nap kérdésekre: Meddig? Mennyi?

Otthon ma vita nélkül, problémák nélkül lehet csak jó otthon!  Közel 30 év praxis és specialista team munka tapasztalata ez!