A ház, a lakás, a telek, az ingatlanügy miatt a plusz most tulajdonos részére!

debt-7664057_1280[1]

ingatlan plusz most

A jogos plusz tulajdonos, a jogos plusz eladók és vevők részére! Ingatlan esetek ma!

Ma az ingatlan hol első otthon, hol második otthon, a home office terjedésével több tevékenységnek ad teret, mint pár éve – kiválasztása, problémái megoldása felértékelődött!

A közös lakás, közös ház kérdései között a pihenés mellett, nagy jelentőséget kapott az ingatlanügy, vagy ingatlanüzlet. Privát ingatlan tulajdonosai számára probléma miatt irodánk megbízása a jogos plusz!

Napi esetek, napi hiba, vita miatt több a gond, a probléma otthon. Nálunk új bejelentkezés otthonról is!

Aktív életvitel mellett, az időjárás és szomszédok miatt, rezsi miatt szinte mindig feladat a napi béke megőrzése  otthonunkban!      Váratlan nézeteltérés, ár vita, követelések, kis és közepes tartozások, családi okok stb!

Plusz  most ingatlanok eseteiben irodánk nyitvatartása a tulajdonos, lakó, eladó, vagy vevő részére. (Team munka, tapasztalat évtizedek óta, aktív és állandó ügyfélkapcsolat az első megbízástól, majd igény szerint pl. közigazgatási – jogi – költségszakértői – írásszakértői – földmérői – ingatlanközvetítői szakterületekkel stb.)

Ma az ingatlan problémás esetei két nagy csoportra oszthatóak: 1) Ingatlanügyek (családi ügy/privát ügy  2. Ingatlanüzlet (a megvesz és elad helyzet problémái)    Jó tanács ingatlanok, megvesz-elad helyzetek!

Iroda ma jogos plusz a  tulajdonos, az eladó, vagy a vevő megbízásánál,  az ingatlan probléma, a lakás esetek, telek és kert vita részére, plusz most a per nélküli megoldás, gyorsabb per lezárás és további lehetőségek!

Ingatlan, telek ma számos olyan helyzet részese, ahol jogos a kérdés, hogy mit és hogyan érdemes megtenni a rendezésre?!

A plusz most az eladó, vagy a vevő számára a biztonságot adó szolgáltatások lehetősége nálunk.(pl. építési költségszakértő, földmérő és eladást megelőző vitás szándékok Jog & Vita jogász vezette hivatalos egyezségei érintett tulajdonosok között csak egy példa.)

energy-7596263_960_720[1]

Spóroljon ma….

Ház, lakás, telek, épület eseteiben a plusz most a tulajdonos, a vevő részére! Több válasz több szakterület!

Olcsó és jó megoldás ingatlanok hibáinál, problémáinál, hogy per helyett a gyors befejezés egy problémás helyzetben a plusz most, ahol nem a jogi válaszok, hanem több szakterület válaszai az elsők.

Per nélküli telek és szomszéd  probléma lehet eredmény, ha időben érkezik!  Kerítés ma sok vita tárgya, mindig kell megoldás!

Ingatlanvásárlás tiszta haszon miatt ma a családi megtakarítás új iránya – VIP plusz most megbízás irodánknál.

Ma az ingatlan akár ügy előtt, akár vita miatt, akár megvesz-elad helyzet előtt több választ igényel – ez a plusz most tulajdonosnak, eladónak, vevőnek irodánk munkájában.

Olcsó és hasznos, ha még pereskedés előtt, vagy pereskedés első hónapjaiban foglal időpontot irodánkban! Pont most start!

Telefonon hívja kollégáinkat és válasszon időpontot : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)   Jogos plusz az első megbeszélés, a megbízó szándékainak tisztelete.

buffer-stop-3834560_960_720[1]

Stop per……profi módon!

Ingatlanügy, vagy ingatlanvásárlás, közös épület ingatlanüzlet –  Ingatlanokhoz plusz most a specialista iroda, a team munka, a jogos eredmény.

Most plusz az vevőknek, tervezett vásárlás előtt a VIP Plus Most megbízás! Nagy szerepe  van a felkészülés mellett a privát controll megbízásnak! (Több szakterület együtt, több válasz tapintatosan.)

Jogos időpontfoglalás ideje van, már az első elszámolási ellentétnél felújításkor, vagy ütközéseknél adásvétel előtt.