Fontos iroda az eladónak, a vevőnek! Fontos kérdések-válaszok vásárlás hiba, ingatlan hiba miatt!

real-estate-6688945_960_720[1]

Fontos pénzügyek ingatlan!

Legyen aktív! Ingatlan problémák, adásvétel hiba, ütközések – Itt az iroda eladóknak, vevőknek, a tulajdonosoknak!

2023 éve az ingatlanok számára és a tulajdonosok számára sok vita, sok konfrontáció lesz. Növekvő rezsi, árak kérdései!

Drága a pénztárca számára egy ingatlan pereskedés, de a tétlenség is sok pénz, az adósság baj, mert felgyorsították a  végrehajtásokat!

Ma specialista team és iroda az eladóknak, iroda a  vevőknek és tulajdonosoknak nyitva! Legyen aktív! Legyen gyors!

Jeleztük több bejegyzésben, hogy a  jó otthon  azt jelenti oldalunkon, hogy nagy hiba, érdek ütközés és adósság nélküli otthon!

Ingatlan probléma, otthon pénzügyek mindig családi ügyek!  Számoljon otthon és jöjjön – családi ingatlan ügye lehet olcsóbb!

Fontos tudni, hogy ingatlanügy nagy részben szakmai kérdések és válaszok után kap megoldást!  Várjuk hiba miatt, gond miatt!

Specialista  iroda  nyitva itt a válasz érdekében!  Több szakterület, figyelmes első ingatlan monitor tanácsadás, fontos megbízások és ügyfélmentoring!

Számoljon és jöjjön ingatlanok miatt!  Specialista team várja peres  és nemperes élethelyzetek miatt!

Árak & Megoldások oldalunkon 2023 évben a jó ár alkalmazását jelentik!  Első tanácsadás díja változatlan 20.000Ft/45 perc/eset!

house-1407562_960_720[1]

Iroda az eladóknak…

Legyen most határozott, ha tulajdonosként magán pénzügyek, adósság, adásvétel hiba miatt nehéz időszakon megy keresztül.

Számolja ki a késlekedés Önnek direkt ártalmas, mert a jogszabályok nem kíméletesek, a Covid hullám ellenére felgyorsították az eljárásokat, melyet se jövedelem, se ingatlanok piaca messze nem követ!

Komplett iroda, specialista praxis áll az Ön rendelkezésére, hogy hosszú per helyett, hatékony lehessen a vita, a probléma zárása! (Fontos a tanácsadás! Új megbízások több szakterület team munkája mellett pl. Közigazgatás – Jog – Értékbecslés stb.stb.)

Itt az iroda az  eladóknak, iroda a vevőknek ma!  Direkt lehetőség az eladóknak, a vevőknek, a tulajdonosoknak!

Ismeri az otthonok, lakások, ingatlanok problémáihoz a lehetőséget és eredményt?  Ismeri a takarékosság lehetőségét itt?

Új bejelentkezés probléma  miatt? Új megbízás ingatlan problémák miatt? Folyamatos félfogadás – komplett megoldás cél!

Hiba sokféle  lehet pl. adósság ingatlanok miatt! Rossz adásvétel miatt!  Rossz családi pénzügyek miatt! Egyetértés  hiánya!

Kizárólag vagyon nélküli problémáknál csak (A megbeszélés előtt közvetlenül 15.000Ft/45perc/fő)  Számoljon most, mennyire fontos az eredmény, a befejezése a gondoknak?!

Otthoni pénzügy romlása, hiba ingatlan körül, erős ütközések a tartozások, vagy tervek miatt? Hívja ingatlanügy miatt!

Legyen gyors a tartozás probléma  miatt, jöjjön időben!  Fontos tudni, hogy nálunk a Direkt Home + megbízások a megoldásért vannak.

meeting-311861_960_720[1]

Hívja FMH és végrehajtás miatt!

Legyen most határozott, ha tulajdonosként magán pénzügyek, adósság, adásvétel hiba miatt nehéz időszakon megy keresztül.

Hívja ingatlanok miatt, hívja most házvásárlás miatt, ingatlan adásvétel hiba miatt: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között) Budapest belvárosában várjuk! (Felújítás tervezett nálunk.)

Fontos tudni, hogy az  ingatlan monitor tanácsadás elérhető mind eladóknak, mind vevőknek irodánknál! Jöjjön most!

Ingatlanvásárlás rossz ütközések? Pénz és ház? Pénz és lakás? Közös ingatlan, de megváltozott szándék a tulajdonosoknál?

Több válasz, több terület és specialista team munka peres és per nélküli szituációkban!  Takarékosság, olcsó és  jó zárások!