Most drága a hiba! Nyugodt otthon! Épület hiba doktor megbízások!

number-1019720_960_720[1]

Kell fizetni….

Háztulajdonos, lakástulajdonos részére specialista iroda ma folyamatosan elérhető! Hiba és a fizess most helyzetek!

Fontos tudni lakóknak, tulajdonosoknak, hogy az ingatlanügy, hiba miatti vita, ingatlan körüli ütközések drága dolgok…

Van ingatlan problémák eseteiben általában a pereskedésnél célravezetőbb, olcsóbb megoldás!  Ehhez irodánk szakmai partner!

A hiba miatt gyorsan jönnek létre “Fizess most!” helyzetek.    Egy rossz vásárlás akár kétoldalról is követelések kiindulópontja.

Fontos kérdések-válaszok tisztázása mindig legyen az első, ehhez jöjjön időben specialista irodánkhoz! Hívd és fizess később!

Fizetni kell mindig a hiba miatt, de nem mindegy mennyit és meddig?!  Ingatlan hiba eseteiben az “Egyezzünk meg” fontos szempont!         Több szakterület és professzionális rendezés, akár nagyot csökkenthet egy eredeti összegen!

Családi ügy, családi ingatlan üzlet lehet olcsó és hatékony megoldásokkal eredményes! Fizetni ma mindenért kell, de itt az olcsó megoldás elérésért megéri…

Jöjjön időben!    Számolja  ki otthon!   Egy rossz, hirtelen ingatlan pereskedés a vesztesnek több millió forint kiadás lesz alaphangon…

depression-2912404_960_720[1]

Hiba otthon…..

Otthon miatt, ingatlan miatt – pereskedés helyett kérjen új időpontot specialista irodánkba! A pontos kapcsolat lehetősége.

Első tanácsadás lakás probléma, ingatlan probléma, követelés eset miatt hasznos és takarékos! Bejelentkezés egyszerű!

Folyamatos több szakterület és ügyfélkapcsolat a megbízás alatt!  Közigazgatási – jogi – műszaki – ingatlanos szakmai háttér!

A hiba ma drága dolog, ha ingatlanvásárlás, vagy tulajdonosok közötti eltérő szándékok az okai. Rossz mester szinte átok…….

Mennyi lesz a vége?  Meddig tart?  Mennyit kell fizetni?  Számos esetben a tulajdonos döntésén is erősen múlik!

Alacsony díj (20.000Ft/fő/45perc első alkalom) még az ügyelet választott időpontjaiban is felár különbözet mentes nálunk első konzultáció!

wallet-1010601_960_720[1]

Mennyi a vége? Fizess most kevesebbet….

Fizess most? Fizess Később?! Iroda magán pénzügyek miatt, iroda rossz ingatlan ütközések miatt!  Ingatlannál az idő sürgető!

Miért gondolják sokan, hogy a lakás kérdések, lakás probléma nem fog eldurvulni?  Ellenkező az igaz…Sok pénz lesz a késés!

A késlekedés, a halogatás végén a teljesen megromlott kommunikáció és harag, per…sok pénzkiadás!  Számolja ki és  jöjjön!

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első ingatlan monitor (áttekintő) tanácsadás és konfliktus (ütközések) diagnosztika!

Lakosságnak ma az iroda ma egy több szakterület válaszaival megerősített, specialista team és specialista iroda, ha baj közeleg!     A valóban jó munka, valóban jó megoldás az ingatlanoknál nincs ingyen!     Legyen gyors és jöjjön!

Hívja hiba miatt, rossz adásvétel miatt, ház hiba miatt specialista irodánkat, az olcsó és biztonságosabb megoldások miatt!

Telefonon hívja irodánkat családi ügy, családi ház, lakás, vagy üzlet miatt : 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között)

punch-316605_960_720[1]

Drága a hiba ingatlanoknál!

Elkerülni egy per több százezer forintos illetékkiadását, lezárni a még hosszan nyúló pereskedést szinte tiszta haszon!

Mai problémás ingatlan egyik családnál az első otthon, máshol második ingatlan, befektetés stb. Ön dönt merre indul?!

Üzleti szempont a hatékonyság, több szakterület munkája!  Egyedi megbízások, részletfizetés is lehetséges mérlegelés szerint!

2023 újra megvásárolható rokonnak, ismerősnek ajándékként az első otthon tanácsadás időpont!   Segítsen otthon!

Segítene az első lépésben a családtagnak?  Add tulajdonosnak, add családtagnak ajándékba Home Card E+ ajándékkkártya!