Win-win ingatlanvásárlás?Eladók, tulajdonosok -Fotó mellett fontos a jó ár targeting! (célzás)

senior-4549666_960_720[1]

Ez az ami fontos!

Jobb megoldás, takarékos megoldás fontos cél! Ingatlanok doktor – A pont jó megoldások, az ingatlan problémák, felújítás vita lezárása miatt!

Pénz és otthon, pénz és ingatlan több területen érhet  össze…..itt a több pénz ingatlan és a ingatlan problémák a kiemelt!

Ma a trend, hogy a fotó, a hirdetés mellett a körültekintő eladás/vétel a megszokott irány! Ebben is partner a jó ár targeting!

Jó ár targeting bejegyzéseket olvassa el itt! Értelmezésünkben ez specialista, szakmai munka, az eredmény ezután érzékelhető.

A pont lehet irodánk, ahol több évtizedes piaci tapasztalat, a lehet jobb megoldás ingatlanügy, kivitelező vita stb. rendelkezésére áll.(Több szakterület, folyamatos mentoring a megbízások mellett.)

Eladók egyre többször mondják el, a jó ár targeting (célzás) nélkül fotó, videó sem hoz vevőket. Ez nálunk speciális feladat.

Más területen, a régi ház felújítása, vagy kerítés felújítása vita, gondok egyik részfeladata az ár targeting speciális szakemberrel.

arrow-2886224_960_720[1]

Jó ár targeting!

Tulajdonosok, lakók, egyre több peres és nemperes időszakon esnek át.….Ők is tudják, Mi is tudjuk a start ma pont fontos időzítésében.(A feladat jó ingatlan miatt hasonlóak peres és nemperes megbízásainkban. A konfrontáció a lényeges.)

Ingatlan ma, új otthon holnap- legyen permentes!  Irodánk a partner ebben! Legyen első otthon, vagy második otthon!

Jó otthon/jó ingatlan -értelmezésünkben itt oldalunkon – a probléma nélküli, vagy problémákban már rendezett otthon ma!

location-162102_960_720[1]

A pont……jöjjön!

Ingatlan probléma, családi ingatlan és pénz konfrontáció, kivitelezés és felújítás gondok? Start pont ma, vagy holnap!

Pénz és jó ingatlan? Pénz és ház, pénz és telek, vagy pénz és kivitelezés? Ingatlan feladatok között több módon metszi egymást.

A pont, ahol a pénz és ingatlan, pénz és ház közös megoldásért kiált, az a pénztárca terhei, máskor a pénz és vita helyzete.

Jó ingatlan ma nagy feladat! Otthoni ügyek között a nagy pénz, a nagy tét a döntéseknél a ház ügyei, a telek probléma, kivitelezés!

Hosszú, évtizedes praxis kollégáink részéről, bonyolult esetek  megbízásainál   kiemelt ügyfélkapcsolat a megbízás alatt a problémák idején!

Épületek doktor – Társasházak doktor megbízások a feladatok és konfrontációk jellegére adnak útmutatót! Hívd épület hiba!

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első tanácsadás és konfliktus diagnosztika! Telefonon hívd : 06-206-237-860 (Kizárólag hétköznap 10h-18h között és Szo 10h-14h)

afternoon-1295963_960_720[1]

Kezdd most el!

Hétvégi ingatlan ügyelet – hétközben előre lefoglalt időpontban!  Ez az ajánlat Önnek ma! Start ma egyszerű! (pl. MÁV országbérlet stb.)

Ismerjük a lakástulajdonosok, kis  ház tulajdonosainak gondjait, ezért létezik nálunk  részben halasztott díjfizetés a  megbízásnál!

Hiba és épület miatti vita? Hiba az adásvétel körül? Hiba a rokonok között a  szándékok kifejezésében? Mind más eset!