Privát ingatlan, privát otthon! Árak & Megoldások – Fizess most!& Fizess később!

exclamation-40026_960_720[1]

Fontos tudni!

2023 éve legyen jobb a tulajdonos, lakó számára – ez üzleti mottónk az év legelején! Start otthon miatt! Hívja lakások, házak!

Most kell beszélnünk arról, hogy akció keretében egyenlőre nem emelünk árainkon!  Most tegyen, ha hiba van, probléma van otthon, lakás, ház, telek, épület körül!   2023 nagy változások ideje, változik az ingatlan-nyilvántartás rendje, tulajdonok intézése!

Hiba otthon, személyes konfliktus otthon kihat az ingatlanra! Számoljon most otthon! Pereskedés helyett, indulat helyett jöjjön, ha kell!

Mennyi lesz a vége egy problémás ingatlan rendezésének?  Hogyan lehet takarékos megoldás? Specialista  iroda  nyitva itt a válasz érdekében!  Több szakterület, figyelmes első ingatlan monitor tanácsadás, fontos megbízások és ügyfélmentoring!

Ingatlanügy, ingatlan probléma eseteiben a számok, értékek fontosak!  Mennyi most az ingatlan ára? Változik a piac idehaza!

Számoljon és jöjjön lakás miatt! Számoljon és jöjjön ingatlanok miatt!  Specialista team várja peres  és nemperes élethelyzetek miatt!

klee-587484_960_720[1]

Számoljon most!

Hiba otthon? Hiba adásvétel miatt? Legyen az első, aki tesz a pereskedés elkerülésére, kímélve családi pénztárcáját!

Tények, számok, értékek szakmai kérdések után szakmai válaszok. Hívja fel irodánkat, ha  hiba van otthon, hiba van ingatlannál!

Gyakorlatunk nem változott közel 30 év óta, az első monitor tanácsadás megnevezése az ingatlantól függ pl. első lakás tanácsadás stb.

Árak & Megoldások oldalunkon 2023 évben a jó ár alkalmazását jelentik!  Első tanácsadás díja változatlan 20.000Ft/45 perc/eset!

Fontos a tanácsadás ingatlan gondoknál!  Fontos, hogy nem pusztán egy szakterület szerint gondolkodnak kollégáink!

Ismeri Ön , hogy  mennyibe kerül, ha halogatja az ingatlan miatti családi ügyet?  Ne várjon, míg nagyon drága  lesz a  vége…!

Irodánknál egy lehetőség a Fizess most!& Fizess  később! díjakció!  Első monitoring megbeszélés után egy lehetőség – minden jog fenntartva!

goal-2789803_960_720[1]

Hívja fel ingatlanok miatt!

Specialista  iroda, ahol a takarékos megoldás és a jó ár fontos!  Hívja  lakás miatt, családi ház miatt, ha kell!

Természetesen minden családi ügy, minden családi ingatlan üzlet más  és más!  2023 évben is minden ajánlat az első tanácsadás után egyedi és minden jog fenntartva részünkről a változtatásokra!   Nézeteltérés, perrel fenyegetés  interaktív mindig!

Sok pénz, sok és drága idő a hiba otthon, hiba ingatlan konfliktusaiban!  Legyen jobb a válasz, a  megoldás ingatlanügyekben!

Mai piaci tapasztalat, hogy a ház viták, telekviták, szomszéd viták per nélkül lezárható, válaszokkal.  Hívja hibák miatt irodánkat!

Most az ingatlan fontos a családoknak! Kinek otthon, kinek befektetés! Számoljon otthon!  Lakás probléma miatt start!

Régi ház most, régi lakás, pince, vagy hétvégi ház a viták során több szakma válaszait igénylik! A jó ár a munkánkban is adott!

Hosszú, évtizedes praxis kollégáink részéről, kiemelt ügyfélkapcsolat, specialista iroda a megbízás alatt a problémák idején!

triangle-2136288_960_720[1]

Számoljon otthon….

Hívd ingatlan miatt irodánkat, ha peres, vagy  nem peres vita van készülőben! Hívd ingatlan miatt irodánkat árak és érték miatt!

Ismeri Ön , hogy  mennyibe kerül, ha halogatja az ingatlan miatti családi ügyet?  Ne várjon, míg nagyon drága  lesz a  vége…!

Az árak és értékek, kiadások fontos számok!  Hívd irodánkat az ingatlan ma – Maximum & Minimum szolgáltatás kérésével!

Peres és nemperes privát ingatlanokat érintő esetekben a megoldás és az út menete a megoldásig más és más lesz!  Ön dönt!

Takarékos, hatékony és specialista team munka, mindig az első ingatlan monitoring megbeszélés után lehetőség, a megbízást követően!

Privát ingatlanok eseteiben a takarékos megoldás ma, pár százezer forinttól, akár több tízmillió forintot spórolhat Önnek!

Ingatlan miatt bejelentkezés

Lakás, ház most fontos! Első megbeszélés hasznos, mert Ön dönt!

Ingatlan ma általában nagy vagyon a tulajdonosnak!   Kedvező díj és időpontfoglalás!  Számoljon most év elején és jöjjön!

Általában a tulajdonos jelzése, ill. forgalmas  ingatlan honlap (Pl. ingatlan.com) azonos kerületi és  négyzetméter átlagolt eladási ár (átlagár 0,4% – 0,6%, egyedi ajánlat a min. 90.000Ft Budapesten kis lakásnál)!   Téli akció a  kiszállás módja szerint!

Számos szolgáltatás közül egy jó ajánlat a fenti a  peres  és  nemperes esetek első lépéseként, ha összeg a kérdéses! Most a piac más lesz!

new-home-1540875_960_720[1]

Árak és megoldások!

2023 fontos információ és feladata az ingatlan problémák megnyugtató rendezése!  Több évtizedes praxis áll rendelkezésére!

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első tanácsadás és konfliktus diagnosztika! Telefonon hívd : 06-206-237-860 (Kizárólag hétköznap 10h-18h között és Szo 10h-14h)

 Családi ügyek, társasház esetek, társasházi viták – jelentkezzen most, mert Ön dönt!   Hívja ház miatt, lakás miatt!