A plusz ma és holnap a tudás itt! Ingatlan miatt, ingatlanhoz, ingatlanvásárláshoz!

stopwatch-259303_1280[1]

Ön ideje most?

Ingatlan és vásárlás: Ma miért jogos? Most miért plusz? Lakás és ház később lesz otthon…..

Ma ingatlanvásárlás? A piacon jóval kevesebb gyakorisággal megforduló szándék és cselekvés.

Számos elemzés  látott napvilágot mi lehet ennek az oka..?! Olvasatunkban a megnehezült körülmények, a fokozott ráépülő kiadások rontják le az adásvételi szándékok megvalósulását vidéken, Budapesten.

Ingatlanvásárlás ma komoly rákészülést igényel eladótól és az eladótól – más és más módon!

Kiegyensúlyozott ingatlanvásárlás, win-win ingatlan adásvétel ma számos ponton lehetetlenülhet el….

“Add el Te magad!” egy piaci szemlélet, de a vevő és eladó kapcsolatoknál ma irányadó lehet.

Ma miért jogos ez a gondolkodás? Kevés a vevő, szűk a helyi hirdetések lehetősége vidéken.

stones-3364324_960_720[1]

Top start ingatlan! Add el Te!

Másik oldalról szemlélve az ingatlanvásárlások aktív vonulatait, a vevők sokkal informáltabbak, céltudatosabbak, önállóan járnak az ingatlanok között.

Most ez plusz  körülmény……Hasonlóan az egyedi alkuk esetén megköthető ingatlan adásvétel lehetőségeihez.

“Add el Te” szemlélet az eladó, mint magánszemély hirdetéseivel közvetlenül lép kapcsolatba a ritka vevővel! Ehhez a digitális piacon ott a sok apróhirdető és a helyi kiragasztós marketing egy vidéki lakás, vagy ház esetében.

A kiegyensúlyozott ingatlanvásárlás, a tudatos vevő lehetősége az érem másik oldala a “Vedd meg Te önállóan!” nézőpont a vásárlás közben. A kulcs átvétele előtt van bőven hullámvasút…..

Miért jogos ez a nézőpont? Leghangsúlyosabban az árak és műszaki tartalmak hektikus, rezsi szórt variációi miatt az eladó ingatlanoknál. Feltörekvő területek és kevéssé izgalmas területek stb. pl. Zala a Balaton felé, Szombathely vonzáskörzete stb.

Ma az ingatlanvásárlás során a fotó, az ingatlanközvetítő alig ad részben is hiteles képet az eladó ház, lakás valódi hátrányairól, hibáiról! (Pl. fekete penész, mozgó ház, vizesedések takargatása stb.)

toddler-106458_960_720[1]

Ingatlanvásárlás ma….

Ingatlanvásárlás végén ma az ügyvédi tevékenység erőteljesen leszabályozott. Most itt ez plusz körülmény álláspontunk szerint az ingatlanvásárlás biztonságához!

Biztonságot ad az önálló eladónak, a vevőnek. Jó ingatlanvásárlás most időigényes – a kiegyensúlyozott adásvétel megvalósítása nem egyszerű, nem könnyű!

Ne feledje el senki sem!  Jó ingatlan is csak később lehet egy jó otthon!  Készüljön fel eladóként, vevőként!

mortgage-5266520_960_720[1]

A privát……

Az oldalunkon megjelenő szakmai vélemény, információ, eset áttekintés nagy piaci és gyakorlati több szakterület tapasztalataira épül, de ebben a formában egyetlen alkalommal sem minősül tanácsadásnak, nem használható fel specialista jogi tanácsadás, vagy  specialista szakmai vélemény hivatkozásra!

Részünkről ajánlott és szubjektív módon támogatott minden részlete!      Tájékoztató tartalom, ahol minden jog fenntartva a szerző részére!

Szakmai együttműködés önkormányzatok, vállalkozások, ingatlanközvetítők, társasházak részére több módon – egyeztessen velünk és adjon többet lakosainak, ügyfeleinek, az embereknek!