Ma top start ingatlan 2023! Kis ház hiba! Kis épület probléma! Spóroljon velünk!

cottage-160367_960_720[1]

Kis épület….

Napjainkban a kis ház, a kis üdülő felújítása ösztönzött program! Kis ház hiba, kis épület hiba – nagy gond!

Ingatlan probléma ma? Hiba otthon! Kis épület, kis ház, lakás! Hiba kis épület körül, lehet később sok pénz, sok kiadás!

A rossz mester, a rossz munka után a kérdések halmaza marad: Mennyi a vége? Mennyi idő? Mit lehet tenni? Hogyan?

Ma a  kis ház, a kis épület probléma esetén a megoldás sem olcsó , de a rosszul alakuló per sok pénz, drága dolog!

Talán két dolog kiemelendő: – Tulajdonos, lakó, adós számoljon azzal, hogy az ingatlanpiac tempója elmarad a perek tempójától ma.

– Másik fontos szempont, hogy a több szakterület, több válasz egy helyen lehet takarékosság, az út menete kiegyensúlyozott lesz.

Problémás kis ház, problémás kis épület esetén, a gyorsaság lehet fontos!  Jöjjön most! A stop hiba szemlélet itt is érvényes!

Régi ház, régi családi ház, kis ház, régi nyaraló, vidéki ház lehet nagy öröm, de épület hiba miatt maga lehet az ingatlanügy!

Azonnal jöjjön, ha hiba van rossz munka, vagy személyes ok miatt!  A kis ház, kis épület értékes ma a piacon! Stop probléma!

stop-1374937_960_720[1]

Pénz stop most….

Drága dolog a tulajdonosnak, a lakónak a nehéz helyzetben beálló hiba!  Irodánk nyitva az épület hiba, családi ügy előtt!

Fontos tudni, hogy mi  a menete egy közösen átgondolt takarékos stratégiának, a másik fél jobb belátásra térítésének pl.per helyett!

Első monitor megbeszélés kis ház, belvárosi lakás, panellakás miatt, vagy otthoni pénztárca hiba  miatt Önnek tiszta haszon.

Ház, lakás, nyaraló, más kis épület, de egy felújításra is igaz a mondás: Ingatlan ma per nélkül jobb!  Hívjon és jöjjön!

Ingatlanügy, otthoni ügy start pont jó lesz, ha látható és tudható mi van az egyik oldalon, s mi a másik oldalon érdekként!

A megbízásaink során a közvetlen szakterületi feladatok mellett ezért komoly jelentősége van a starting positions menetének.

calculator-1680905_960_720[1]

Pénzügyek otthon…..

Kis ház ma, kis épület ma lehet problémás!  Kell a  megoldás, a specialista  iroda támogatása a jobb rendezéshez!

Ingatlan ma általában nagy vagyon a tulajdonosnak!   Kedvező díj és időpontfoglalás!  Számoljon most év elején és jöjjön!

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első monitor tanácsadás! Telefonon hívd : 06-206-237-860 (Kizárólag hétköznap 10h-18h között és Szo 10h-14h)

Több szakterület (pl. Közigazgatás, végrehajtás jogi szakértő, pénzügyi management , jogász, íráselemző-írásszakértő, építési költségszakértő, szükség szerint igazságügyi szakértők stb.)válaszai mellett, aktív mentoring az eredményes megbeszélés felkészítése nagyon fontos!

Tények, számok, értékek szakmai kérdések után szakmai válaszok. Hívja fel irodánkat, ha  hiba van otthon, hiba van ingatlannál!

Gyakorlatunk nem változott közel 30 év óta, az első monitor tanácsadás megnevezése az ingatlantól függ pl. első lakás tanácsadás stb.

Első tanácsadás általános és alapdíja ebben a félévben változatlan 20.000Ft/45 perc/eset! Extra gyors időpontfoglalás (48 órán belül) 30.000Ft/45perc/eset!

Spóroljon most, ha nehéz helyzet, durvuló ütközések, váratlan kiadások vannak. Olvassa el és várjuk bejelentkezését!

Stop pénz most! A  kérdés ma: Mennyi? Meddig? Mi a menete? Hogyan?   Ön és a ház, Ön és a telek!  Jöjjön most!