Ingatlan miatt a start pont itt és most! Az Én házam, az Én lakásom! Jogos az aggodalom!

hiking-4259500_960_720[1]

Pont jó start…..

Ők, Önök már tudják? Én házam, az Én váram – Megoldások doktor ingatlanok! Jó ingatlan per nélküli megoldással spórolhat!

Üdvözöljük a Jó Otthon/Jó ingatlan ügyeinek, gondjainak kreatív és innovatív világában, ahol a nyugodt és biztonságos otthon az alapelv mindenki számára, legyen az férfi vagy nő, életkoruktól függetlenül!

Más minden épület és minden tulajdonos előtt a megjelenő probléma a ház, telek, vagy felújítás súlyos nézeteltéréseinél!?

Nem tagadható, hogy az otthon számtalan kihívással szembesül nap mint nap, legyen szó home office-ról vagy a munkába járással együtt végzett tevékenységekről. Azonban az otthoni problémák megoldása nem mindig könnyű és hatékony folyamat.

Mi már évek óta, több kollégánk 20-30 év praxissal, az otthon rendezését, peres és  nemperes helyzetek kezelhetőségét, a sokoldalú megoldásokat állítjuk a tevékenységünk középpontjába az irodánkban. Hiszünk abban, hogy az otthoni ügyek rendben tartása elengedhetetlen ahhoz, hogy nyugodtan élhessünk és biztonságban érezzük magunkat.

De most 2023 válság évében végleg itt az ideje, hogy megszabaduljunk az otthoni problémáktól! Fékezze a növekvő adósságot meg!

Épp most, a tavasz végén, nyár kezdetén javasoljuk, hogy időpontot foglaljon az ingatlanok doktor időpontokra, és keresse fel irodánkat! Ne engedje, hogy a hibák, viták, pénz probléma  megkeserítsék az életét!

A pont

Pont itt! Pont ott!

Tudjuk, hogy sokszor nehéz helyzetekbe kerülhetünk az otthonunkban, legyen szó jogos igényről, van nem jogos követelésről, vitákról vagy más problémákról, mint például adósságok.

Az otthon nyugalma helyett gyakran csak aggódunk és nem szembenézünk az egyre növekvő problémákkal. Kezdjük el most!

De ne aggódjon, mert megoldás ingatlanok doktor konzultációk éppen azért vannak itt, hogy segítsenek megtalálni az otthoni hibák és gondok megoldását.

Egyesítjük több szakterületet és specialista munkáját, hogy hatékony és átfogó segítséget nyújtsunk. Per nélküli rendezés jobb!

Van mód felhőtlenül élvezni otthona kényelmét és békéjét! Válaszd a Jó Otthon / Jó ingatlan otthoni ügyek ügyfélfogadását, és tapasztalja meg, hogyan változik otthonod élete a megoldás ingatlanok  doktor tanácsadás, megbízások segítségével!

Most van az ideje, hogy számot vessünk, mert a mindennapi kis hibák nagy problémák okozóivá válhatnak! Ne várja meg a későbbi  téli pereskedést, látogasson el irodánkba időben!

numbers-1109569_960_720[1]

Profi megoldás ingatlanok….

Ismeri az otthonok, lakások és ingatlanok problémáinak lehetőségeit és eredményeit? Tudja, hogy mennyire bonyolult lehet egy problémás ingatlan rendezése? Mi a lehetőség a takarékos megoldásra? Ne habozzon, jöjjön el hozzánk, ha problémája van!

Egy jó ingatlan lehet a cél, de gyakran hosszú távú munka eredménye a tavaszi megbízás után. Ha szüksége van rá, jöjjön hozzánk azonnal!

A több szakterület (például közigazgatás, pénzügyi menedzsment, jogász, íráselemző-írásszakértő, ingatlanközvetítő területek stb.) szakértői válaszai mellett az aktív mentoring és az eredményes konfrontációs tárgyalásokra való felkészítés rendkívül fontos szerepet játszik nálunk! És ne feledje, hogy díjaink kedvezőek, már az első konzultáció során is!

Mi azon vagyunk, hogy Önnek a legjobb ajánlatokat kínáljuk, amelyek segítenek megtakarítani és eredményeket elérni. Hiszünk abban, hogy a pénzügyi hatékonyság és a minőségi szolgáltatások összeegyeztethetőek.

Legyen szó bármilyen területről, legyen az ingatlanügyek, jogos indulatok, kérdések vagy akár pénzügyi menedzsment, nálunk megtalálja a legkedvezőbb munkadíjakat és megbízási díjakat. Így spórolhat, miközben szakértői segítséget kap.

Tegye próbára, és tapasztalja meg, hogy hogyan lehet a piacon spórolni anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnie. Várjuk Önt, hogy megmutassuk, hogyan teremthetünk egyensúlyt a költséghatékonyság és a minőség között.

Pénz és ingatlan

A start pont most!

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első ingatlan monitor tanácsadás! Telefonon hívd : 06-206-237-860 (Kizárólag hétköznap 10h-18h között és Szo 10h-14h)  Start pont ma? Időpont itt is kérhető: bejelentkezes.pont@gmail.com

Hozza meg a legjobb döntéseket az ingatlanokkal kapcsolatban! Várjuk Önt irodánkban, hogy segítsünk megoldani problémáit és elérni céljait!

Díj kedvező módon, csak 20.000Ft/45 perc/első konzultáció!  Bonyolult esetek, ahol tartozás is van csak 30.000Ft/60 perc/első alkalom!

Ne habozzon, mert az idő a legjobb szövetségesünk a spórolásban! Forduljon hozzánk még ma, és induljon el a per helyett, a  siker útján, vagy per gyors befejezése útján, kedvező munkadíjakkal és megbízási díjakkal a kezdetektől fogva!

wallet-2972568_960_720[1]

Start pont most ingatlanok!

Cégek, vállalkozók számára napi szolgálati közlemény!

Lakosság mellett a kisebb cégek, egyéni vállalkozók, szolgáltatók számára szakembereink interim üzleti megbízást is nyújtanak!

Bővítené ingatlanos cége termék és kínálati portfólióját, könyvelő, ügyvéd, biztosító alkusz többet adna az ügyfélkörének – egyeztessen velünk a feltételekről a “Profi + 2023” üzleti partnerségről!

team-2894828_960_720[1]

Jogos kérdés…jogos érdek….Berechtigte Forderung nach Vorsicht!

Wir wissen, dass wir oft in schwierige Situationen in unserem Zuhause geraten können, sei es ein berechtigter Anspruch, ein unberechtigter Anspruch, Streitigkeiten oder andere Probleme wie Schulden.

Anstatt die Ruhe des Zuhauses zu genießen, machen wir uns oft nur Sorgen und konfrontieren uns nicht mit den wachsenden Problemen. Fangen wir jetzt an!

Aber keine Sorge, denn die Lösung für Immobilienberatungen ist genau hier, um Ihnen bei der Suche nach Lösungen für die Fehler und Probleme in Ihrem Zuhause zu helfen.

Wir vereinen verschiedene Fachgebiete und die Arbeit von Spezialisten, um effiziente und umfassende Unterstützung zu bieten. Eine außergerichtliche Lösung ist besser!

Es gibt eine Möglichkeit, den Komfort und den Frieden Ihres Zuhauses unbeschwert zu genießen! Wählen Sie die Kundenbetreuung für gute Wohnungen/gute Immobilienangelegenheiten und erleben Sie, wie sich das Leben in Ihrem Zuhause mit Hilfe der Immobilienlösungen verändert.

Jetzt ist es an der Zeit, Bilanz zu ziehen, denn alltägliche kleine Fehler können zu großen Problemen führen! Warten Sie nicht auf einen späteren Winterstreit, kommen Sie rechtzeitig in unser Büro!

Eigentümer- und Käuferservice, Kundendienst am Wochenende! Rufen Sie wegen Immobilien an unter: 06-206-237-860 (Nur zwischen 10:00 und 18:00 Uhr). Wir befinden uns im Zentrum von Budapest, mit Anwesenheit in Buda, um im ersten Halbjahr 2023 Konsultationen in separaten Besprechungsräumen mit gutem Parkplatz anzubieten, speziell für Renovierungen.