Ma iroda ingatlan, vagy vita, vagy több pénz miatt! Jöjjön most! Fontos kérdések-válaszok!

good-157436_960_720[1]

To home program és megbízás!

Home office, vagy családi üzlet?  Iroda ma családi ügy, vagy éppen ingatlanból több pénz miatt!

Otthon és vita? Otthon és több pénz? Home office alatt az élet nem áll meg, ahogy a home office nélkül sem!          Ingatlan ma több lehetőség, jó otthon, máskor több pénz és  családi üzlet reménye.

Mit kell tenni?  Ingatlanból több pénz, vagy ingatlan miatt családi ügy, netán durva vita közös vonása, hogy megfelelő megbízások segítségével, takarékos módon érhető el eredmény. Több szakterület – team munka, több válasz!

Konfrontáció ház állapota miatt, rossz adásvétel miatt? Iroda ma ingatlanokhoz, hívja! – Fontos kérdések-válaszok időben!

A  peres és nemperes élethelyzetek érdeksérelmei megbízásai mellett, a második jelentős igény az ingatlanból több pénz, több forint, több euro megbízás iránt van – nálunk ez a To Home szakmai feladatok programja összességében.

Home office alatt a konfliktusok egy része kiéleződik, a tartozás miatt, adósság miatt a gazdasági mediáció, az adós -hitelező kapcsolat és rendezése, más helyzetekben adós – végrehajtásra jogosult vitarendezés egy mai, hatékony, s szinte egyetlen a takarékosabb megoldások közül.

Pereskedés jellemzően drága a végéig! Lehet olcsóbb! Ingatlanvásárlás, ingatlan hiba miatt a fontos a konfrontáció és a tények, számok!

dispute-4292914_960_720[1]

Adósság miatt most! Bejelentkezés tartozás miatt!

Az iroda ma lakóknakaz iroda ma tulajdonosoknak félfogadás jelentősége, hogy már az első megbeszélés után hatékony és takarékos megoldások felől dönt Ön! Költség, ingatlan, konfliktus…Számolja ki, hogy mennyi lehet?!  Jöjjön most, ha kell!

Több szakterület, több szintű szakértői megbízás lehetősége!   Integrált és intermediált szakmai részvétel, évtizedes közigazgatási, jogi, műszaki, ügyvédi, fizetési meghagyás és végrehajtás jogi szakértő kapacitás a feladatokhoz!

Tartozás miatt, ingatlan miatt ne kerüljön bíróságra, vagy kerüljön olcsóbb módon gyors lezárásra és kiegyensúlyozottan esete!

Ön és a lakás!

Ön és a lakás! Ön és az ingatlan! Az első tanácsadás fontos!

Most + euro társasházból, most + forint családi házból!  Iroda családi üzlet, iroda családi ügy részére!

Az első megbeszélés ingatlan miatt, kis ház, vagy régi nyaraló miatt fontos Önnek, ha van saját ötlete, vagy pont ilyenre van szüksége!

A To Home program az általános üzleti feladatok mellett plusz most Önnek, ha régi ingatlanból több pénz a terve!   Kérjen időpontot!  Ön dönt!  Több szakterület és team munka, ha a megbízás létrejön!

Tartozás mindig más, mint a folyamatban lévő kölcsönszerződés helyzete!   A végrehajtás egy nemperes eljárás, ahol sok a félreértés, vagy indulat!    Tartozás miatt minél előbb kér időpontot, annál több a megoldás  esélye!

smart-home-3317434_960_720[1]

Több pénz ingatlanból!

Legyen Ön is első annak felismerésében, hogy a több információ, a komplett iroda a megoldás!

Új bejelentkezés probléma  miatt?  Első ingatlan tanácsadás – első ingatlan monitor megbeszélés! (20.000Ft/45perc)  Kizárólag vagyon nélküli problémáknál csak (15.000Ft/45perc/fő)

Telefonon : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!) Helyszín mindig Budapest belváros.

Lakás és vita, családi ház vita, más családi ingatlan vita a családi ügyek közé is besorolódik! Családi otthon fontos!

Ingatlan vita közben a saját és a közös a feladatokban és értékekben gyorsan szembefordul….Specialista iroda várja nálunk!

Ma az otthon probléma, otthon per jó megoldásaihoz kell a plusz most szolgáltatások megbízásai! Több információ, több siker!

concept-451363_640[1]

Most + euro! Most + forint! Ön dönt!

Elkerülni egy per több százezer forintos illetékkiadását, lezárni a még hosszan nyúló pereskedést szinte tiszta haszon! Más megbízásoknál a tartozás  vonatkozásában megnyugtató megállapodás igazi siker!

Első megbeszélés  tartozás miatt, ingatlan vita  miatt, több pénz ingatlanból szándék miatt fontos!  Jöjjön időben!