Iroda eladók részére, vevők részére, ha hiba van! Családi üzlet 2023! Téma az ingatlanvásárlás!

 

handshake-3298455_960_720[1]

 

Téma az ingatlanvásárlás!

 

Téma a házvásárlás, lakásvásárlás hiba! Ingatlan adásvétel után a hiba nagy feladat! Iroda a vevőknek! Iroda az eladóknak!

Ma az ingatlanvásárlás családi üzlet, hiba esetén családi ingatlanügy!   Hívja adásvétel hiba miatt specialista irodánkat!

Házvásárlás hiba, lakásvásárlás hiba erős probléma, durva ütközés a felek között!  Olcsó a per nélkül létrejött megállapodás!

 

Ház és lakás esetében a vásárlás hiba sok problémát von maga után!  Most kell a megoldás, a specialista iroda a megoldáshoz!

Árak és perek! Árak és teljesítések! Irodánknál az első ingatlan monitor megbeszélés fontos, még a vétel előtt, kifizetés előtt!

Hibás adásvétel, hibás ingatlanvásárlás több értelemben is lehetséges  kockázat!  Hibás eladó és magatartása, vagy hibás vevő és magatartása!

Eladóknak kell az iroda, kell a praxis és olcsó megoldás!  Vevőknek a vásárlás hiba valódi kockázat a pénz és vita vonatkozásban!

 

 

hands-460872_960_720[1]

 

Első ingatlan tanácsadás….

 

Házak miatt, lakások miatt, hiba miatt sok a szembenállás és érdekellentét!   Van most olcsó, takarékos és biztonságos megoldás!

Új és hasznos megbízás, új és komplett iroda vevő, tulajdonos  részére!  Most ez fontos az eladók, vevők részére! A tét nagy!

Mennyi most a hiba ára? Mennyi lesz a végén a hiba ára?  A vevőn, eladón és az eltelt időn múlik ingatlan problémáknál!

 

money-2387090_960_720[1]

 

Mennyi lesz a vége?

 

Mennyi a hiba ingatlanvásárlás közben, utána? Mennyi a hiba ára?  Hiba és konfrontáció esetén iroda eladóknak, vevőknek!

 

Fontos tudni, hogy az  ingatlan monitor tanácsadás elérhető mind eladóknak, mind vevőknek irodánknál! Jöjjön most!

Ingatlanvásárlás rossz ütközések? Pénz és ház? Pénz és lakás? Közös ingatlan, de megváltozott szándék a tulajdonosoknál?

Több szakterület, egy iroda és számos  megbízás a megoldásokhoz! (Pl. Közigazgatási/Jogi/ Konfliktus/ Ár és költség területek integrált és intermediált  módon, a megbízó igényei és a mentoring tapasztalatai szerint stb.!)

 

Ha probléma van, akkor start ma családi ügyek, ingatlanok miatt!  Jelentkezzen be, hívja saját probléma miatt!

Praxis  iroda és specialista hely ma a lakóknak, vevőknek, ingatlantulajdonosoknak és adósoknak egyaránt rendelkezésre  áll.

Hosszú évtizedek igazolják, a családi ügyek, ingatlan problémák, tartozás jó megoldás több szakterület válaszai mellett könnyebben oldódnak meg!

 

money-1934036_960_720[1]

 

Mennyibe kerülhet?

 

Komplett iroda, specialista team áll az Ön rendelkezésére, hogy hosszú per helyett, hatékony lehessen a vita, a probléma zárása!

Pénz & Vita, vagy Jog & Vita megállapodások egy az eredmény felé vezető lehetőségekből, ahol a folyamatot jogász-igazságügyi közvetítő és in progress végrehajtási szakjogász vezeti irodánk eseteinél!  (Biztos és biztonságos, akár végén bíróság által végrehajthatóvá tehető módon stb.)

Hívja ingatlanok miatt, hívja most házvásárlás miatt, ingatlan adásvétel hiba miatt: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között) Budapest belvárosában várjuk! (Felújítás tervezett nálunk.)

 

Otthon probléma, ingatlan probléma egyedi!   Minden eset, hiba utáni helyzet kiemelt figyelmet kap az első tanácsadáson.