Ha tenni kell 2023? Stop rossz vásárlás! Stop hiba ingatlanok! Spóroljon velünk!

calculator-1019936_960_720[1]

Fizess most!

Problémás helyzetek ingatlanok, otthonok! Stop hiba otthon! Stop hibás adásvétel! Stop rossz árak!

Jó otthon -értelmezésünkben itt oldalunkon – a probléma nélküli, vagy problémákban már rendezett otthon ma!

Családi ügyek, családi ingatlan esetek egy része egy rossz munka, vagy hibás vásárlás eredménye, ezek komoly kiadást jelentenek.

Ingatlanoknál a hibás vásárlás, hibás adásvétel elkerüléséhez elég lehetne az első ingatlan monitor tanácsadás irodánknál, vásárlás előtt!

Fontos tudni, hogy utólag számos körülmény, így a vészhelyzet a bíróságon nehezen, vagy sehogy sem vehető figyelembe!

Most indul újra a Stop Hiba, Stop Eladó, Stop Vevő akció, amely lényege az ilyen természetű esetek, akár per nélküli megoldása!

Miért fontos a tulajdonosnak, eladónak? A Stop Ingatlan Hiba szakmai üzenete, hogy a hiba  megelőzhető, máskor takarékosan zárható le.

money-2180330_960_720[1]

Azonnal keressen….

Régi ház most, régi lakás, pince, vagy hétvégi ház a viták során több szakma válaszait igénylik! Gyors bejelentkezés telefonon!

Fontos, hogy a komplett iroda egy szakmai válasz és  viták specialista iroda – takarékos lehet a megbízás, kevesebb kiadás!

Hosszú, évtizedes praxis kollégáink részéről, bonyolult esetek  megbízásainál   kiemelt ügyfélkapcsolat a megbízás alatt a problémák idején!

Épületek doktor – Társasházak doktor megbízások a feladatok és konfrontációk jellegére adnak útmutatót! Hívd épület hiba!

Lényege, hogy egy szembenállás épület hiba körül interaktív mindig!  Nem mindegy, hogy mikor és  milyen szakértő, szakterület dolgozik!

Megbízásaink során a MPS szolgáltatások a hatékony, takarékos és várt eredmény  érdekében megtett lépések menete!  Jöjjön időben!

path-5022662_960_720[1]

Jöjjön most….

Családi ingatlanügyek között sok a rossz munka, vagy rossz vásárlás!  Stop Ingatlan Hiba! Stop Rossz Vásárlás!  Jöjjön, ha kell!

Mai piaci tapasztalat, napi gyakorlat része, hogy a ház viták, telekviták, szomszéd viták per nélkül lezárható, válaszokkal.

Most az ingatlan fontos a családoknak! Kinek otthon, kinek befektetés! Fontos a jó ár!   Lakás probléma miatt start!

Ingatlan probléma miatt hívja irodánkat! Standard időpont lefoglalás után (3-4 nap 20.000Ft/45 perc)! Extra időpont (30.000Ft/45 perc másnapra lefoglalva!)

Tények, számok, értékek szakmai kérdések után szakmai válaszok. Hívja fel irodánkat, ha  hiba van otthon, hiba van ingatlannál!

Gyakorlatunk nem változott közel 30 év óta, az első monitor tanácsadás megnevezése az ingatlantól függ pl. első lakás tanácsadás stb.

Ma családi ház, vagy lakás  probléma alapoka mellett megjelenik az FMH, a tartozás!  Stop rossz adósság! Megoldás kell!

newtons-cradle-1177291_960_720[1]

Mennyi lesz? Fizess most kevesebbet a végén!

Hívd ingatlan miatt irodánkat, ha peres, vagy  nem peres vita van készülőben! Hívd ingatlan miatt irodánkat árak és érték miatt!

Ismeri Ön , hogy  mennyibe kerül, ha halogatja az ingatlan miatti családi ügyet?  Ne várjon, míg nagyon drága  lesz a  vége…!

Több szakterület, team munka és kedvező díj mellett első tanácsadás és konfliktus diagnosztika! Telefonon hívd : 06-206-237-860 (Kizárólag hétköznap 10h-18h között és Szo 10h-14h)

Mi a trend? Hogyan lehet spórolni? A ház per, vagy telek közigazgatási per felgyorsult, az emberi viszonyok alig érvényesülnek.

2023 fontos információ és feladata az ingatlan problémák megnyugtató rendezése!  Stop Ingatlan Hiba!  Stop Rossz Vásárlás akciók!