Most itt plusz szempont-Jó ingatlan, jó pénz, jó idő!

Ingatlan most

Jó otthon most….

Ma az ingatlan hasznos téma itt: Most itt plusz szempont, jó példa – Jó ingatlan, jó pénz, jó idő!

Elsőre olvasóinknak zsúfolt lehet a felvezető cím, de hamarosan kiderül a jó pénz-jó időjárás is  összefügg néhány vonatkozásban. Ingatlankeresés számos szempontja  közül egy, de fontos!

Most itt arra kerestünk választ, hogy a klímaváltozás alakulása miért kedvező egy-egy ingatlanváltás döntésénél! (Hol? Hová? Miért?)

Jó ár és ingatlan ma rávezet a jó idő, kedvező időjárás adottságára Magyarország részterületein.

A Nyugat-Dunántúlon több terület is ismert a magas csapadékmennyiségről és az enyhe éghajlatáról, amely néhány helyen hasonlít a mediterrán Toscana vidékére. Kedvező változás vonzó családoknak.

Néhány olyan terület, települések, amelyekre ez jellemző lehet, a Falusi CSOK igénylésére alkalmas lélekszámú:

Vas megye: Vas megye északi része, különösen a Őrség és a Vendvidék területei, szintén ismertek a gazdag növényzetről és a magasabb csapadékáról. Ezek a területek gyakran élvezik a nyugodt, mediterrán hangulatot.    Dráguló vidék lehet idén pl. Káld, Borgáta, Jánosháza gyógyfürdők közötti vonala.

Ingatlan ma

Jó pénz….

Mini Toscana éghajlat jellemző, jó idő jellemző a fenti területen is és a következőknél is:

Zala megye több részén, például Keszthely környékén és a Keszthelyi-hegységben, jelentős csapadékmennyiséget lehet tapasztalni.

Ezek a területek enyhébb éghajlatúak és gyakran gazdag növényzetűek, ami emlékeztethet az olasz Toscana vidékére. Jó példa Zalaszentiván környéke, Gyenesdiás stb.

A Kemenesalja vagy Kemenesaljai-hegység vidéke a Vas és Zala megye határán helyezkedik el, ahol az árak még a jó pénz érzéssel fizethetőek meg közepes házaknál pl. 23-30Mft 60-80nm-es részben felújítandó, de téglaház stb.)

A Kemenesaljai-hegység vidékén a klíma általában enyhébb, a nyarak melegek és a telek enyhék.

Előnye Zala és Vas  megye határvonalának a jó vasúti közlekedés, a Balaton és Ausztria felé, Szlovénia felé a határ elérhetősége!

weigh-2856321_1280[1]

Plusz most ingatlan!

Szakmai együttműködés lehetősége itt önkormányzatok, vállalkozások, ingatlanközvetítők, társasházak részére.)

Kapcsolat és egyeztetés: Tel: 06-206-237-860 (H-P 10-18h) Több szakterület egy helyen – komplett módon.

Bővítse tevékenységét, szakemberek itt adottak hozzá!   Több tízéves praxis gyakorlat és újítások.

Oldalunk támogatja az önkormányzatok, ingatlanos cégek minőségi törekvéseit, kidolgozott aktív B+ szakmai, üzletági program, s szakemberek az üzleti tervekhez, kooperációhoz!

Minőség erősítése velünk, több módon – egyeztessen velünk és adjon többet települése lakosainak, cége ügyfeleinek, az embereknek!

Online, vagy telefon bejelentkezés: T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között)