Jogos az ingatlanváltás gyorsasága, megindítása!

 

 

 

Ma az ingatlan a lakossági ügyek között ismét több felől került előtérbe! Jogos rá a figyelem!

 

 

Jó csere, jó ingatlanváltás, jó ingatlanvásárlás ideje most van 2024 év elején. Többek között a változó földhivatali gyakorlat és szabályok okán is!

Ehhez társul a még ébredező piac, ahol az árak nagy változást érhetnek meg az év közepéig…………

Plusz ma az ingatlancsere, az ingatlanváltás csere útján való módja, több önállóságot ad a tulajdonosoknak. (Önállóan ad el – vedd meg, vagy cserélj most lépései a hirdetéssel indulnak.)

 

 

Évtizedes  állításunk, hogy most a családi ingatlanváltás , komoly családi ügy egyben. Kell a plusz hozzá a figyelem és önálló lépések területén.

Jogos a kérdés, hol és milyen szakemberek kerüljenek ilyenkor bevonásra és mikor? A  kulcs az időzítés. Ma win-win üzlet a csere – véleményünk szerint…a  jó házcsere, jó lakáscsere!

Legfontosabb az ingatlanváltás közben két kritikus  pont: – Szemle és tárgyalások szakasza, ill. a szerződés készítése időszak. (Sokat jelent a jogos felújítási igényekhez a meglévő ingatlannál a bővítés és falusi CSOK stb.)

 

 

energy-7596263_960_720[1]

Spóroljon ma….

 

 

Most a csere, most az ingatlanváltás több irányú, ezért lehet win-win üzlet, ha az irányok kiegészítik egymást! (Fiatalok kisebb lakásból házba irány pl. kiegészül jól az idősebb emberek takarékosabb ingatlanba költözés igényével…)

Win-win most a csere, a váltás lakóingatlanok között cserével segítségével egyszerűbb lesz. 2024 lehet a csere éve ingatlanoknál!

Ehhez adalék, hogy ősztől változik a földhivatali gyakorlat, kevéssé közvetlen és ügyfélbarát módon!

 

 

Oldalunkon már jeleztük, hogy a kritikus ponton egy akadozó ügyletnél két fontos szakmai területre lehet szükség. (szaktárgyalók, máskor pedig duális szakértői munka az  érték és felújítási érték körül járásához)

Jó ingatlanváltás eredménye lehet a jó otthon most. Önálló és tevőleges tulajdonos számára  2024 a hirdetés éve.

Jogos a  mérlegelés , van-e lehetőség csere útján közelebb kerülni a családi célhoz?!  Ingatlan ma – otthon lesz holnap!

 

 

jó csere

Jó csere most

 

 

Oldalunk szívesen támogatja az aktív, vállalkozó szellemű önkormányzatok (bevételek növelése stb.), ingatlanos cégek minőségi törekvéseit, kidolgozott B+ szakmai, üzletági program, s szakemberek az üzleti tervekhez, kooperációhoz!

Bővítse tevékenységét, szakemberek itt adottak hozzá!   Több tízéves praxis gyakorlat és újítások.

Szakmai együttműködés lehetősége itt önkormányzatok, vállalkozások, ingatlanközvetítők, társasházak részére.

 

 

Plusz  most oldalunk részéről a partnerség számukra, dolgozzon szakembereinkkel több kapcsolódó szakterületről együtt az ingatlanok területén! Egyeztetés/kapcsolat: 06/206/237-860 (Napközben)!

Minőség erősítése velünk, több módon – egyeztessen velünk és adjon többet települése lakosainak, cége ügyfeleinek, az embereknek!

 

 

 

 

 

 

 

Online, vagy telefon bejelentkezés: T: 06-206-237-860 (Kizárólag 10h-18h között)